Main Menu

Priče o kućnoj hemiji

Started by AnaK, June 14, 2009, 03:29:38 PM

Previous topic - Next topic

Elanor

dash je :good:
dash expert system je najbolji deterdzent koji sam ikad koristila (ali tog i ovde ima jedino u makrou).
Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.

cici

AnaK

E pa super, onda ću ga kupiti da probam :)
Janko 23.7.2002.

disco2000

Koja je cena?

AnaK

Još ne znam, u utorak sredu ću se ponovo naći tamo (to je parfimerija na donjem nivou ZVenca, gde polaze busevi za Zemun npr, odmah kad se izađe iz podzemnog).
Janko 23.7.2002.

MissL

Tu bi trebalo da ima i Ava :girl_in_love: Ali meni definitivno ova masina ne valja :girl_cray: Ne znam stvarno u cemu je fora
Stiv 24.11.2003.

Ucinilo mi se da cu da prestanem da pusim :D

Pepi

Dash ima i u jednoj radnji u Bataji, tecni i praskasti...mogu da pogledam danas cenu...

Elanor

ja dileme oko cene deterdzenta resavam tako sto uvek imam dva - jedan jeftin i jedan koji radi, pa koristim po potrebi jedan ili drugi.
Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.

AnaK

Pepi, pogledaj ako ti je usput, hvala  :kiss1:

Elanor, zanimljivo, mogla bih da se prešaltujem na to. Ja još uvek vučem neke navike iz Jankovog bebećeg perioda, tipa da ne menjam ono što mu ne smeta (imao je ekcem)  :-X
Janko 23.7.2002.

cici

Quote from: MissL on September 23, 2010, 09:00:18 AM
Tu bi trebalo da ima i Ava :girl_in_love: Ali meni definitivno ova masina ne valja :girl_cray: Ne znam stvarno u cemu je fora
Možda se negde nešto začepilo ili ima puno kamenca na nekim delovima?

MissL

Joj ne znam, vadili filter, skroz je cist, vidim po njegovim stvarima da nista 'ne skida' :(
Stiv 24.11.2003.

cici

I meni je bilo tako, super prašak ali beli veš potpuno siv.Na kraju smo kupili novu mašinu sav veš je pobeleo posle 3-4 pranja.

Tchi

missl, ako je masina takva samo mozes malo da pokusas da ublazis katastrofu boljim praskom, ja sam imala whirpool, nova je bila, nikad nije mogao da mi bude beo ves, sem tri puta da ga operem (jednom se desilo posto dva puta nisam stizala da ga izvadim i prostrem pa je stajao u masini i pustala je iznova) kad smo presli na gorenje savrsenstvo

MissL

Jbt nova masina :girl_cray: Tako sam nekako i pretpostavila, ne vredi izgleda ni bolji prasak
Thanx :kiss1:
Stiv 24.11.2003.

cici

Ni sa najboljim praškom nisam uspela ništa da postignem.Sad smo uzeli Gorenje bila je Candy.