Main Menu

Priče o kućnoj hemiji

Started by AnaK, June 14, 2009, 03:29:38 PM

Previous topic - Next topic

MissL

Ovo je neka Indesit, a u stvari je Indešit :shout:
Prosla je bila Samsung i bila je odlicna, ali smo joj odvalili vrata i nisu nikako mogla da se nameste
Stiv 24.11.2003.

Ucinilo mi se da cu da prestanem da pusim :D

Finalina

i moja je indesit i zaista nije tako dobra, osim u pocetku

Ira

A ja sve mislim da ta bjelina ima mozda veze i sa vodom  :think:, ja kako sam dosla s` ove donje strane svijeta bas se mucim.
Nema sansi da ves ubijelim, kao sto sam to mogla dok sam bila tamo kod nas,prala ves u nekim starim v.masinama i bio bijeeeellll.
Ovdje izmjenjala i praskove i masine isto  :-\
Nedavno sam kao dijete skakala kad sam vidjela ariel,ali isto.

"Dje­te­tu je­ vaša ljubav najpo­tre­bnija o­nda kada je najmanje­ z­aslužuje"­.
Erma Bombeck

Pepi

Anak, tecni Dash od 3l je 1104 din, videla sam u izlogu, radnja je ujutru rano zatvorena, a za praskasti cu pogledati danas...
Ava tecna 36 je 796 dinara.

MissL

Thanx pepi :kiss1:
Meni belo jos i nekako, ono za iskuvavanje, ovo moje sto obucem  jednom i bacim u masinu moze bilo koja da provrti, ali Stivove, cak i kad ubacim odmah posle skole i ne stoje u korpi - nikakve
I ja sam mislila da je do vode, ali prosla je prala sa ovom istom vodom pa ne moze da se poredi. I kad joj dolijem vode, isto
I da ne davim vise, bice nova masina samo ne znam kad :hm:
Stiv 24.11.2003.

Ucinilo mi se da cu da prestanem da pusim :D

AnaK

Janko 23.7.2002.

Zumbulica

Krenula sam da upotrebljavam Perwoll tecni za crno i sareno, da malo postedim ves, ali nisam nesto zadovoljna. Ako je iole uprljano nista ne opere. Ovaj tecni Dash zvuci interesantno.
Maramice za hvatanje boje su mi super stvar, takodje pocela od nedavno da upotrebljavam (DM).
....moje srce, ptica divljine, naslo je svoje nebo u tvojim ocima ....

disco2000

Hvala, pepi :)

Pitanje: da li koristite nesto protiv kamenca zajedno sa praskom?

AnaK

Ja koristim calgonit kad se setim, ne baš uz svako pranje. I perem mašinu na prazno povremeno sa nekim sredstvom, ili kupljenim na buvljaku ili u DMu.
Janko 23.7.2002.

disco2000

Ja obavezno stavljam nesto, ako ne Kalgon :D onda iz DMa, praskasto isto. I ves je divan i beo. Masina Candy.

AnaK

Janko 23.7.2002.

Ira

Eto i meni rjesenja, moram naci ovdje kalgonit(valjda ima  :think:), pa mozda i moj ves posane beo.
Jedino tako nesto nisam probala.

"Dje­te­tu je­ vaša ljubav najpo­tre­bnija o­nda kada je najmanje­ z­aslužuje"­.
Erma Bombeck

disco2000

Ira

Erma Bombeck

AnaK

Janko 23.7.2002.