Main Menu

Priče o kućnoj hemiji

Started by AnaK, June 14, 2009, 03:29:38 PM

Previous topic - Next topic

Lani

Gost51

TINK

Uuuu sto je kod nas Dash skup  :blink:, ovde je prilicno jeftiniji od Ariela i Persila.

Meni nije nista posebno, tj. meni ni jedan prasak nije nesto  :lol:. Tako da sam nasla resenje, ima zvanicna stranica TestBest, gde se testaju produkti, uporedjuju cene, kvalitet. Kad sam u nedoumici odem tamo i odlucim se  :lol:. Prasak sam stalno menjala, i nikad sledeci put nisam kupila isti, nego idem opet iz pocetka i sve tako u krug  :lol:. Onda tamo procitam da je prasak koji se najbolje pokazao, koji ne bledi sareni ves i skida najbolje fleke neki iz Aldia zove se Tandil  :crazy:, ne bi mi palo napamet da tamo kupim prasak. Evo uzimam ga vec pola godine i zaista je super, nemam mu zamerku  :D. A cena smesna, 6kg negde oko 600-700din  :crazy:

Evo slika, Aldi ima u HR, mozda uskoro bude i kod nas:

Ira

Ma daj TINK nemoj da me zezas   :o 
Ima i ovdje Aldi i taj isti prasak,ali mi nikad nije palo na pamet da ga probam.
Cijena sto kazes smijesna.
Bas cu da ga uzmem i probam.  :)

Ko bi rek`o Tandil dobar  :lol:
Tenkju za preporuku

"Dje­te­tu je­ vaša ljubav najpo­tre­bnija o­nda kada je najmanje­ z­aslužuje"­.
Erma Bombeck

TINK

Quote from: Ira on September 25, 2010, 10:59:02 AM
Ma daj TINK nemoj da me zezas   :o 
Ima i ovdje Aldi i taj isti prasak,ali mi nikad nije palo na pamet da ga probam.
Cijena sto kazes smijesna.
Bas cu da ga uzmem i probam.  :)

Ko bi rek`o Tandil dobar  :lol:
Tenkju za preporuku

Aj molim te probaj, da vidim da nisam slucajno uvrtila u glavu  :crazy: :lol:

Ja kupujem ovu veliku ljubicastu kutiju, za ves u boji. A za beli ves uzimam u maloj vrecici zeleni (gore na slici poslednji desno)

Ma nikad ga u zivotu nisam ni pogledala, reko Aldi i hemija, nema sile  :blink:. Medjutim izludjivalo me je sto svakom nadjem manu, tako da odlucih da se obratim TestBestu  :rofl:

Elanor

Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.

AnaK

Jedva čekam da stigne kod nas  :girl_haha:

Mislim da Pepi koristi Felce Azzurra štirak, flaša sa pupmpicom, piše Stira veloce ili Stira facile, stoji obično pored destilovanih voda.
Janko 23.7.2002.

Gost51

flasa sa pumpicom? Znaci njime fajta ves, ne sipa u peglu
ja bih bas tako nesto

AnaK

Janko 23.7.2002.

Gost51

gasha

ja kupujem stirak sa prskalicom, panonija pancevo
odlican i cena je ok, mislim oko 90 din kada sam poslednji put kupovala
Katarina  24.10.2002.
Dusan 18.05.2004.

MissL

Ja nikad nisam kupovala stirak, cemu to u stvari sluzi? Sifra: domacica :lol:
Stiv 24.11.2003.

Ucinilo mi se da cu da prestanem da pusim :D

Gost51

ni ja haha
ali ako ce mi uljepsati najmrzi kucni posao, kupujem oma!

cici

Glitter

huh mrzim stirak...sveki je obozavateljka  :lol: