Main Menu

Priče o kućnoj hemiji

Started by AnaK, June 14, 2009, 03:29:38 PM

Previous topic - Next topic

Zumbulica

Quote from: AnaK on June 08, 2013, 12:00:38 AM
Ja te egzotične stvari kupujem u parfimeriji Diva na Zelenom vencu. Oni imaju neki direktan uvoz iz Italije, imaju i prašak Dash i omekšivače kojih nigde drugo nema, i svašta nešto.  :girl_in_love:
Super, mogla bih da potrazim moj omiljeni omeksivac svih vremena - Softlan, Palmolive .... Vidim da sad imaju liniju omeksivaca  Fabuloso  :think:
....moje srce, ptica divljine, naslo je svoje nebo u tvojim ocima ....

AnaK

A onda sam Fairy tablete danas videla u Merkatoru, kao novitet :lol:

Zumb, pogledaj  :girl_in_love:
Janko 23.7.2002.

cici

Znaci da pogledam i u Rodi kad budem isla :lol:

AnaK

Janko 23.7.2002.

disco2000

Quote from: AnaK on June 07, 2013, 11:17:07 PM
Probala sam Fairy tablete za sudove, ako zanemarimo cenu, koja je baš visoka, savršene su, savršene.

A danas kupih, nisam mogla da odolim, u maxiju 365 tablete, 70 komada 299 dinara. Jedva čekam da isprobam.
Valjaju li? :think:

cici

U Rodicu 20 komada 900 dinara.Ove Fairy.

AnaK

U merkatoru su nešto ispod 800, a mrvicu manje sam ih platila u Divi.

Disco, jednom sam prala, odlično je ispalo. Al' pre konačnog stava čekam neku 'zahtevniju' postavku posuđa, masti i tako to. :kiss1:
Janko 23.7.2002.

cici

Kako nije ista cena u Rodicu i Merkatoru?Bila sam ubedjena da ce tamo biti najjeftinije.

AnaK

Možda sam ja pogrešila, ali prilično sam sigurna da počinje sa 7 i završava se devetkom. Proveriću prvom prilikom. Mada su izvučene na čelo reda, imaju ono novo & akcija.
Janko 23.7.2002.

cici

E onda ako su na akciji zato je ta cena, sigurna sam da su okruglo 900 bas sam gledala i gotovo nikad nije tako okrugla cifra.Bilo je pakovanje od 40 i 50 komada.To od 50 je bilo oko 1500.

Mirka

Videla sam fairy tablete i u dis-u :rofl:
Kosta, 27.05.2004.
Todor, 03.10.2009.

Lani

Da preporučim osveživač prostora, najlepši koji sam ikad imala, a probala sam milion.
Ima nekoliko mirisa, mislim konkretno na ovaj Cool Linen & White Lilac.  :)

cici

Uopste ih ne koristim, svi me guse a nekad bi mi bili korisni kao posle kuvanja gulasa recimo :lol: kad ni svi sirom otvoreni prozori ne pomazu :lol:

Lani

Ja volim i stalno sam u potrazi za tima koji ne guše a da pritom i mirišu lepo i na čisto, ovaj mi je savršen po tom pitanju.

cici

E onda bih njega mogla da probam.