Main Menu

Priče o kućnoj hemiji

Started by AnaK, June 14, 2009, 03:29:38 PM

Previous topic - Next topic

lakalut

Quote from: Pepi on October 27, 2009, 11:14:15 AM
Videla u Batajnici, u nekoj prodavnici kućne hemoje, 198 dinara...Ako nisi našla, mogu da kupim, pa da ti nekako dostavim, pošto pretpostavljam da ti je Bataja daleko  ;)

Hvala ti puno, bas divna ponuda...
Ali od kako je stigla beba, peglanje je totalni fusheraj...  Taj proizvod mi je za kad "uzivam" u peglanju natenane i pod konac :crazy:
L: april 2006.

J: septembar 2009.

AnaK

Quote from: Glitter on August 13, 2009, 02:02:19 PM
ariel je ovaj

Samo da obavestim da sam danas na buvljaku videla ovaj Ariel. 5l, 1500 dinara
Janko 23.7.2002.

AnaK

Imate li neku preporuku za sredstvo koje efikasno otklanja kamenac sa sanitarija?
Janko 23.7.2002.

janavi

Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it

AnaK

Prezadovoljna sam arielom, ne stavljam omekšivač  :good:
Janko 23.7.2002.

janavi

ne stavljaš omekšicač? :blink: :nesvest:

pere li čokoladno mleko?  :girl_haha:
Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

AnaK

Ne stavljam. Veš nije tooooliko mek kao da ga natrpam (kao obično), ali je skorz OK. (Nije ni krut kao sa drugim praškom koje sam koristila). Trenutno nemam fleke od čokoladnog mleka, nisam još uspela da ga testiram  :rofl:
Janko 23.7.2002.

Glitter

Quote from: AnaK on December 23, 2009, 07:46:42 PM
Prezadovoljna sam arielom, ne stavljam omekšivač  :good:
:clap: :clap: :clap:
ni ja u njega ne stavljam omeksivac

za kamenac sestra se juce pohvalila da je kupila frolsch i to na nekoj akciji u rodi, 3 komada (razlicita) za 215 dinara

AnaK

Meni se za kamenac pokazala super žica za sudove, sredstvo je manje bitno  ;D Fantastične su Amway žice, vrede svaki dinar.
Janko 23.7.2002.

Glitter

Quote from: AnaK on December 23, 2009, 10:26:14 PM
Meni se za kamenac pokazala super žica za sudove, sredstvo je manje bitno  ;D Fantastične su Amway žice, vrede svaki dinar.
potpis  :clap: :clap: :clap:

koristim godinama

Elanor

Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.

Glitter

janavi

AnaK

Upravo sam shvatila da mi ovaj Ariel ne pere ni masne flekice  :girl_cray: Nisam ih ni videla pre pranja, sad sam ih pri pokušaju :pegla: vratila na pranje  :girl_cray:
Janko 23.7.2002.

Unabebili

Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/