Main Menu

Priče o kućnoj hemiji

Started by AnaK, June 14, 2009, 03:29:38 PM

Previous topic - Next topic

Masha

pa, cula sam savet da se masne fleke skidaju tako sto se utrlja talk, on kao upije masnocu.
Za kamenac axel za kamenac.

Unabebili

Quote from: Masha on January 13, 2010, 02:13:48 PM
pa, cula sam savet da se masne fleke skidaju tako sto se utrlja talk, on kao upije masnocu.
Za kamenac axel za kamenac.

masne flekice na ovo reaguju samo cim se dese , posle ne pomaze  :(
Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

Lani

Quote from: AnaK on December 23, 2009, 10:26:14 PM
Meni se za kamenac pokazala super žica za sudove, sredstvo je manje bitno  ;D Fantastične su Amway žice, vrede svaki dinar.

Zar se još uvek prodaje taj Amway?  :think:

Finalina

da, prodaje se.... mada ja ga vidjam po divljim tezgicama (kao i avon i sl) , preprodaju ga valjda tako.... ne ide lako ta prodaja kao kada su poceli

AnaK

Masne fleke skida i ono DM sredstvo sa četkicom, a i Fairy. Da ga ne talkiram baš  :turpija: Nadala sam se da je Ariel čudotvoran  :rofl: Posle Zlatara sam prala kao na traci, pa se nisam družila sa vešom kao obično te su mi promakle.
Janko 23.7.2002.

Elanor

meni taj ariel ne pere skoro nista, mora da je do mene :rofl:
Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.

AnaK

Pošto ti i ja izgleda imamo slične fleke, i slična iskustva, čekam tvoju preporuku za deterdžent :trepp: :kiss1:
Janko 23.7.2002.

Elanor

nemam preporuku :(
bio je jedan ariel, prasak, a onda su ga 'poboljsali' i sad to nije to. jos mi je najbolji ovdasnji dash, ali se i s tim druzim s vanishem vise nego sto bih volela.
Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.

Pepi

Dobar je Dash, ali ja nisam merodavna, nemam baš fleke :rofl:

Glitter

Oli

Jel imamo nekog u Bg-u da prodaje?
Ja bih Loc,on je zakon!

AnaK

Prodaje se vikendom ispred buvljaka. Uzimala sam ja vizit kartu od lika, probaću da je izbunarim (ili uzmem ponovo prvom prilikom).
Janko 23.7.2002.

Oli

AnaK

Janko 23.7.2002.

Glitter

Quote from: Oli on January 14, 2010, 11:02:58 PM
Jel imamo nekog u Bg-u da prodaje?
Ja bih Loc,on je zakon!
imam ja jednu zenu koja je direktni saradnik nije preprodavac, ako ne nadjes ove druge :)