Main Menu

Priče o kućnoj hemiji

Started by AnaK, June 14, 2009, 03:29:38 PM

Previous topic - Next topic

AnaK

Janko 23.7.2002.

Lani

Da, znam da smo pominjali neki na prethodnim stranama.

cici

MissL

Kad sam kod hemije, kad je mali Felce Azzura  omeksivac od koncentr za 3l, prerastao u 4l? Primetila sam da je poskupeo, ali tek sad videh ovu nalepnicu
Stiv 24.11.2003.

Ucinilo mi se da cu da prestanem da pusim :D

AnaK

Antipreporuka za omekšivač Ornel. Uopšte mi se nije rastvori potpuno.
Janko 23.7.2002.

Jedna Indy

Cao
Vidim da se dosta pise na pocetku teme o Calgonit tabletama. Ja ih koristim stalno. One ALL in 1. Ali naravno so dodatna je obavezna a stavim i sjaj(nije neophodan) ali da mi ne sija lampica a i case budu mmmmmm  :girl_in_love:
Miris narandze sam prvi put uzela pre mesec dana u DM -150din. Pa odnos cene i kvaliteta...

Kad sam videla da su presle cifru od 1900din -84kom a kad je na snizenju preko 1500din odmah sam odustala i kupila Somat koji je bio oko 600din jeftiniji a isto 84kom. Da li je  navika,da li je stvarno kvalitet-ne znam. Ali nekako ne moze da se poredi. Jedva cekam da potrosim ovo pakovanje. Jer sam nasla 120kom Calgonita po 1400din pre 2-3nedelje. Nije ALL in 1 ali meni je ok. Svakako dodajem so koja je obavezna i sjaj. A to je potrebno da se doda ukoliko se koriste Classic tablete. Ne izgubih nista,samo dobih za 500din jeftinije plus jos mesec dana pranja gratis.

Miris narandze za masinu sam prvi put uzela pre mesec dana u DM -150din. Pa odnos cene i kvaliteta... :compgirl:

Sto se tice praskova za masinu za ves,tu ne menjam Ariel za beli ves i to gel obavezno.
A za sareni takodje koristim Ariel gel ili Tide gel. Fantasticno mirisu. I mnogo su mi bolji od praskastih. Cak sam jednom zaboravila da stavim Lenor,i ves je odlicno mirisao i bio je mekan. Doduse sve je pufnasto kad se izvadi iz masine za susenje.

Kupatilo...Domestos obavezno. Nista ne moze da mi izbeli kadu kao on.Mislim rub kade ne kadu  :D Probala sam Axel i Ajax i ostala cuda ali mi on nekako najbolje obavi posao. Jeste da ima uzanas miris ali i za to ima resenje,pre spavanja sve obavim. Do ujutru sve ispari.  :clap:

Sporet mi je od rosfraja ili kako se vec zove...njega ribam sa pastom za domacinstvo Elisa. Bas sam zadovoljna. Ok mi je. Ako neko zna da li ima neko sredstvo da se naprska-ostavi pa obrise (kao na reklami) neka javi  :D

Jaooo al se raspisah,nemojte zameriti :)

Veliki pozdrav !  :flower:

AnaK

Quote from: Jedna Indy on September 12, 2010, 09:30:43 AM
Cao
Sporet mi je od rosfraja ili kako se vec zove...njega ribam sa pastom za domacinstvo Elisa. Bas sam zadovoljna. Ok mi je. Ako neko zna da li ima neko sredstvo da se naprska-ostavi pa obrise (kao na reklami) neka javi  :D

Axel, sa pumpicom, žuti, za odmašćivanje  :girl_in_love:
Janko 23.7.2002.

Elanor

Quote from: AnaK on September 12, 2010, 10:11:40 AM
za ovo sam letos rekla da cu kupim i nosim za be. zaboravila, naravno :wall:
Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.
Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.

AnaK

Janko 23.7.2002.

disco2000

Elanor

da, ali u rucni ne mozes da uneses vise od 100 ml tecnosti, ***** ih mere protiv terorizma  >:(
Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.

Jedna Indy

Quote from: AnaK on September 12, 2010, 10:11:40 AM

Gde ga kupujete?
Hvala  :flower:

janavi

imaš to svuda po većim marketima
možda čak i u maxiju
Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it

Gost51