Main Menu

Priče o kućnoj hemiji

Started by AnaK, June 14, 2009, 03:29:38 PM

Previous topic - Next topic

Jedna Indy

Pa sa Vama Janavi tek moram persirati. Kako da ne persiram kad si Ti odnosno Ja samnom na Vi? Mislim *Ja-na-Vi* a ti samnom na Ti. E pa ne moze :D
Ko razume ...svaka mu cast!  :girl_haha:

Glitter

:rofl: sjajno...stiglo jezicko pojacanje  :girl_haha:

Jedna Indy

Quote from: Glitter on September 17, 2010, 09:45:19 AM
:rofl: sjajno...stiglo jezicko pojacanje  :girl_haha:
Jaooo diiivno! Ipak me je neko razumeo  :girl_haha:
Tnx :flower:

Negooo,da se vratimo na temu.Sta koristite za sudoperu. Mislim za onaj kamenac.Stalno brisem posle upotrebe sudoperu ali se opet  pojavi vremenom ispod slavine.  :wall:
I da li vam se desava da se na posuda u koju se sipa deterdzent za pranje vesa pojavi budj.Mislim meni tako izgleda  :blink:
Imam staru cetkicu za zube pa je operem,sve bude cakum-pakum-vakum i posle izvesnog vremena opet isto.  :wall:

Deda

Za sudoperu limontus . Nema nista bolje.A za budj..treba i meni nesto, ja mislim d je to od omeksivaca
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

Jedna Indy

Quote from: AnaK on September 12, 2010, 10:11:40 AM
Axel, sa pumpicom, žuti, za odmašćivanje  :girl_in_love:

Na zalost nisam nasla  :girl_sad:

Ali sam nasla u DM-u njihov neki multi power.Pink je flasa a prskalica drecavo zelena.

Nije lose,zadovoljna sam.

Jel koristio neko ovaj sto sam ja kupila i  Axel. Cisto da znam da li sam pogresila.
Tnx  :flower:

Jedna Indy

Quote from: Deda on September 17, 2010, 10:47:29 AM
Za sudoperu limontus . Nema nista bolje.A za budj..treba i meni nesto, ja mislim d je to od omeksivaca
Bas tako,samo ta pregrada pocrni. Valjda ce se neko javiti. Kako mislite limuntus?  :girl_smile:

AnaK

Quote from: Deda on September 17, 2010, 10:47:29 AM

I ja mislim da je od omekšivača, Savršeno buđ čisti Ace, ja napravim jači rastvor pa potopim, a 2-3x godišnje planiram da operem na prazno uz dodatak samo Acea (do sada sam samo jednom, pre 2-3 meseca), računam te buđi ima i gde se ne vidi.
Janko 23.7.2002.

Margarita

Za kamenac ima DM neko sredstvo, zelena flasa, mirise na sirce

Jedna Indy

Quote from: Margarita on September 17, 2010, 12:28:18 PM
Za kamenac ima DM neko sredstvo, zelena flasa, mirise na sirce
Mislite li da sme za sudoperu? Ja sam svoju davnih dana sredila sonom kiselinom  :-[ :fool: Mada nisam totalno. Pa se sad bojim svega .  :wall:

Nanny Ogg

I ja bas htedo' da pitam za tu "budj" od omeksivaca, groozno izgleda  :crazy:
I ja isto ribala starom cetkicom  :girl_haha:

Dakle, Ace :)

Ajte zene, ne dram'te

Margarita

janavi

Quote from: Jedna Indy on September 17, 2010, 09:07:18 AM
Pa sa Vama Janavi tek moram persirati. Kako da ne persiram kad si Ti odnosno Ja samnom na Vi? Mislim *Ja-na-Vi* a ti samnom na Ti. E pa ne moze :D
Ko razume ...svaka mu cast!  :girl_haha:

:rofl:
ja razumela, al to moje janavi je zapravo j-anavi ;)
ko sad razume, shvatiće :P

ja sam koristila taj DM pink za odmašćivanje, nije loš

a ovaj na sirće što pominjete, od njega se 'zadavim' svaki put :lol:
Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it

Jedna Indy

I ja sam se sama sa sobom smejala dok sam pisala  :girl_haha:

Eto sad smo resile situaciju da ustvari Ja na Vi nece da ja njoj kazem Vi nego Ja na Vi hoce da bude Ja na Ti :D OMG hahahaha  :flower:

Ma moram pronaci taj Axel negde.  :wall:

cici

Axel ima u svakom većem marketu, Rodić, Merkator, Idea.