Main Menu

Priče o kućnoj hemiji

Started by AnaK, June 14, 2009, 03:29:38 PM

Previous topic - Next topic

Glitter

ja i zicu kuhinjsku perem u masini

janavi

ja nemam tu žicu
al imam onu četku
i nju uredno svaki put perem :D
Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it

Margarita

jaoooo, sad kad zaredjam po kujni :rofl:
prosvetlile ste me :)

Glitter

Glitter

daklem

tecni vim ili kako vec tecno abrazivno sredstvo

je skroz zadovoljavajuce, obzirom na to da frolsch i cif kostaju oko 180 dinara za 500ml, a ovaj 135 dinara za 750 ml i odlicno radi posao i u kuhinji i u kupatilu.

Svaka pohvala za Ankin Tornado bref, ali i on smrdi, ne kao domestos, ali smrdi. Sto se meni svidja dosta je gust i efekat stvarno kao sa reklame  :innocent:

uzela sam par gumenih rukavica

kostaju 95 dinara par, sto je skoro 3 puta manje od viledinih. Posao rade odlicno, zadovoljna sam.

kupila sam i ovu zicu sa drzacem, jerbo mi je sporet bio u alarmantnom stanju (ex misli da se cela kuca moze oprati sa domestosom i deterdzentom za sudove  :shout: )

105 dinara je jedna za drzacem, posle se dokupljuju samo zice 2 komada 105 dinara, cini mi se skuplje nego neke domacice, ali ok je...

naravno super su one disposable pajalice :innocent:

cici

Da li su rukavice potavljene iznutra kao Viledine ili je guma?

Glitter

nisu postavljenje, talkirane su

cici

rafa

Aman sta vise pricate na kucnoj hemiji.  :crazy: :rofl:

Ipak, hvala na ideji za sundjerce u masini.  :-[ :bighug:

I da dodam iz nevezuse da ja bas volim Domestos, cak mi se svidja onako udarnicki fresh kad zamirise do mozga.  :girl_in_love: :lol:
10.12.2002.
19.05.2005.

there's no truth, only perception

NenaS

Zelene DM za plocice volim i koristim - nista to meni nije skupo, kad posle brisanja mogu da bacim i ne moram da perem.. Kupila sam i za parket, jer sam digla itisone i skupljam pare za tepihe, nisam probala. Volim i DM univerzalne (plave ili jos bolje zelene) za sva hitna brisanja, ali su ih i klinci provalili - brisu patike pa mi ih brzo potrose.. :hm: maramice za staklo sam kupovala 2-3 puta i nisam zadovoljna, svelo se na brisanje ogledala njima, a to moze i sredstvo za prozore da odradi. Onim "praskom" za jednokratnu upotrebu nesto i nisam preterano zadovoljna.. Tornado je odlican, Domestos me gusi i izbegavam ga.
Aleksandra   14.09. '87.
Jovana         29.12. '90.
Kristina        14.01. '97.

Jasenko        23.10. '95.
Nikola           01.11. '97.

NenaS

Trulex ne volim, a ovo sa pranjem sundjera i zice je super, moram da probam.
Aleksandra   14.09. '87.
Jovana         29.12. '90.
Kristina        14.01. '97.

Jasenko        23.10. '95.
Nikola           01.11. '97.

janavi

Quote from: NenaS on September 06, 2011, 04:48:03 PM
Zelene DM za plocice volim i koristim - nista to meni nije skupo, kad posle brisanja mogu da bacim i ne moram da perem.. Kupila sam i za parket, jer sam digla itisone i skupljam pare za tepihe, nisam probala. Volim i DM univerzalne (plave ili jos bolje zelene) za sva hitna brisanja, ali su ih i klinci provalili - brisu patike pa mi ih brzo potrose.. :hm: maramice za staklo sam kupovala 2-3 puta i nisam zadovoljna, svelo se na brisanje ogledala njima, a to moze i sredstvo za prozore da odradi. Onim "praskom" za jednokratnu upotrebu nesto i nisam preterano zadovoljna.. Tornado je odlican, Domestos me gusi i izbegavam ga.
za brisanje patika, dečje vlažne za guzu, što idu u toalet :mrgreen: 550 din su 4 pakovanja sa po 60 maramica
a ima i pojedinačna
Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it

Elanor

Quote from: janavi on September 06, 2011, 05:01:00 PM
za brisanje patika, dečje vlažne za guzu, što idu u toalet :mrgreen: 550 din su 4 pakovanja sa po 60 maramica
a ima i pojedinačna
ja sam ovakve (ne dm, ovde toga nema) pocela da koristim za bukvalno sve.
Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.

Lani

Žice ne volim, gadno mi kad se onako uplete trunje i hrana i još koješta među te žičice. :crazy:
Par puta sam samo probala i svaki put bacala odmah posle upotrebe.  :lol:

limun

Dakle, svecano se zaklinjem, od sada perem sundjere, truleks i sl u masini za sudove  ;)

Dm vlazne maramice za pod, zelene koristim i bas volem za sve bzv ivarijante i hitne slucajeve kada recimo prospemo nesto masno, lepljivo isl pa ne znam ni kako bih isprala krpu kako valja, kao i za razbijene case da pokupim sitnu srcu i sl. Inace posle toga pod operem po "redovnoj proceduri"  :innocent: