Main Menu

Priče o kućnoj hemiji

Started by AnaK, June 14, 2009, 03:29:38 PM

Previous topic - Next topic

Finalina

cici

Vidim koristimo dosta slicno :rofl: meni a i jos nekima je axel odmascivac neprevazidjen :rofl:

Xe

Ja plocice i dalje odmascujem DM-ovim sredstvom za ciscenje rerni  :turpija:
http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL

Finalina

ja nemam keramicke plocice u kuhinji i ne mogu bas da se raskomotim sa tim pumpicama

linga

Quote from: cici on February 14, 2013, 11:34:43 PM
Vidim koristimo dosta slicno :rofl: meni a i jos nekima je axel odmascivac neprevazidjen :rofl:

U našoj kući je panika kad ovog nestane, kunemo se u Axel :rofl:

Zumbulica

Quote from: cici on February 14, 2013, 11:34:43 PM
Da se upisem u klub  :) I nisam primetila da je toliko agresivan, cistim venecijanere, staklo, unutrasnja i ostala farbana vrata, mikrotalasnu ... jedino sto sam primetila da mi je izbledeo klasicne ringle dok smo imali te.
....moje srce, ptica divljine, naslo je svoje nebo u tvojim ocima ....

martina

ja u zadnje vrijeme samo one vlazne maramice za ciscenje koristim... zgodne su mi... nisam primijetila da su lysol ista bolje od onih no name iz costco. plus one sa narandzastim poklopcem imaju ostriju stranu, izriba ok
tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:
Nije, jebiga, problem kad neobrazovana budala ima nerealnu ambiciju, već kad ima realnu mogućnost

cici

Quote from: Zumbulica on February 15, 2013, 04:32:20 PM
Da se upisem u klub  :) I nisam primetila da je toliko agresivan, cistim venecijanere, staklo, unutrasnja i ostala farbana vrata, mikrotalasnu ... jedino sto sam primetila da mi je izbledeo klasicne ringle dok smo imali te.
Kako izbledeo, ja nista ne vidim :rofl:

linga

Hoće neke stvari da izbledi, recimo meni frižider nije beo nego žućkast i ostanu beli tragovi po njemu, ali baš me briga, ionako je stari  :rofl: :rofl:

cici

Mozda onda na te neke osetljive ne treba da se prska direktno.

AnaK

Probala sam Fairy tablete za sudove, ako zanemarimo cenu, koja je baš visoka, savršene su, savršene.

A danas kupih, nisam mogla da odolim, u maxiju 365 tablete, 70 komada 299 dinara. Jedva čekam da isprobam.
Janko 23.7.2002.

cici

Fairy tablete za masinu, nisam ni videla.

AnaK

Ja te egzotične stvari kupujem u parfimeriji Diva na Zelenom vencu. Oni imaju neki direktan uvoz iz Italije, imaju i prašak Dash i omekšivače kojih nigde drugo nema, i svašta nešto.  :girl_in_love:
Janko 23.7.2002.

cici

Aha znam, cula sam za tu parfimeriju nisam isla nikad.

Lani

Da oni stvarno imaju svašta nešto, ja baš volim tu parfimeriju, ranije sam išla redovno, dok sam radila u centru pa čekala bus na Zelenjaku.