Main Menu

Nakit-Babine ogrlice, 67. str

Started by Masha, June 15, 2009, 10:40:17 PM

Previous topic - Next topic

Urbana

Masho bas ti hvala :kiss1: nisam znala ni naci, kad ne znam ni kako se to sve zove, nesto sam videla ima da se kupi, ali nesto cu traziti polovno, sad znam kako da trazim ;) Kad prikupim alatke i kad ona pocne da to radi ozbiljnije sigurno cu imati jos pitanja.
Ja sam joj kupila fimo, ona je to onako seckala, valjala, busila i pekla sve po nekom osecaju koristeci samo jedan obican nozic....mislim nije lose ispalo za prvi put

Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.

Jos jednom hvala ti puno Masho za info

btw. sad se setih, jel se te kuglice kad budu konacno obradjene i ispecene prelakiraju s nekim sredstrvom :think:
Ne bojim se nacizma i terorizma imam strah o pomodarstva i primitivizma

Masha

Urbana, pohvali cerku u moje ime :clap: ne mora da farba,menisu lepseovako mat. moze da ih protrlja nekim filcom ili teksas platnom, smirglanje ne preporucujem, jos je mala.

Mozete da pogledate ko vec nije malo drugaciju prezentaciju nakita sa Cici u glavnoj ulozi :love32:

http://www.facebook.com/media/set/?set=a.125221680894030.31969.114640038618861&saved#!/MashinaMasta

bubi

Masho,
poslala sam ti mail

Masha

Videla sam, upravo izlazim iz kuce, odgovaram ti kada se vratim :)

bubi

Kafica

Vid'la, lajkovala sve odreda okors :girl_in_love:
Cici kao model :respect:
Ana 25.10.2004.
Zakon o održanju energije :girl_smile:

dmi

jao masho sto ima divnih komada, ja bih gomilu narukvica :rofl:

cici model :clap:
Tesa Principessa 12.06.2005.
"...you're never fully dressed without a smile..."

"Act the way you'd like to be and soon you'll be the way you act."  — Leonard Cohen

lilit_depp

L, L, K

janavi

Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it

Masha

Ti imas najvecu kolekciju, mogla bi da otvoris novi blog 365 narukvica za svaki dan u godini :lol:

janavi

Quote from: Masha on June 26, 2011, 03:06:51 PM
Ti imas najvecu kolekciju, mogla bi da otvoris novi blog 365 narukvica za svaki dan u godini :lol:
:girl_haha: :-[ :bighug:
Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

maripoza

I ja bih svasta. :) Javim ti se kad bude izvesno da cu moci da dodjem to da preuzmem.
A posto ti je model? :spiteful:  :lol:
Old enough to know better, but too young to care.

Masha

lilit_depp

poza i ja cemo se instalirati ispred malog pariza, a ti dodji s modelom, pa da spojimo ugodno s korisnim.  :turpija:
L, L, K

janavi

možda je poza htela da pita pošto je da ona postane model :girl_haha: