Main Menu

Nakit-Babine ogrlice, 67. str

Started by Masha, June 15, 2009, 10:40:17 PM

Previous topic - Next topic

AnaK

Janko 23.7.2002.

Masha

Linga, morala bih da vidim, ali cisto sumnjam :(
Tvoja je jos bila armirana.
Mislim da cu da prestanem da pravim te narukvice, potpuno se cudno ponasaju. Neke tanke nisu pucale, neke jesu, armirane takodje.

linga

Quote from: Masha on October 10, 2009, 10:46:31 PM
Linga, morala bih da vidim, ali cisto sumnjam :(
Tvoja je jos bila armirana.
Mislim da cu da prestanem da pravim te narukvice, potpuno se cudno ponasaju. Neke tanke nisu pucale, neke jesu, armirane takodje.

Ma neee, nema veze, ja bih kad stignes da mi napravis novu, a slicnom sarom, samo mislim da je bolje da bude tanja. I da mi ovaj put uzmes meru, jer mi je bila malo velika.

linga

I neeemoj molim te da prestanes da pravis, ja od sve bizuterije mogu da nosim samo to i drvo, nix metal.

Masha

Nisam mislila da cu da prestanem naikt da pravim nego bas te narukvice ;)

janavi

treba mi jedna kukica za zatvaranje  zvečeće narukvice
ona moja drugarica pokvarila
blage veze nemam kako joj je uspelo, ona nema sitnu decu koja jedu delove nakita :lol:
Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it

linga

Znam, na to sam i mislila, jer one su redak komad nakita koji sebi mogu da priustim...

Ela

Masho trebalo bi mi nesto za poklon, sta imas u ponudi ?

janavi

Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

Masha

Janavi, videh, nego sam sve danas bila u prolazu. Kad se vidimo dam ti zakacaljku ;)
Gogana, sad gledam, skoro da nista nemam. Ima ovih privezaka, imam puno nekih delova koje treba da spojim. Sta bi ti, narukvicu, ogrlicu, kakvu?

janavi

Masha

cici

Masha