Main Menu

Mafini

Started by kalimero, April 29, 2009, 11:46:56 PM

Previous topic - Next topic

cici

Kako je proguras kroz to?Mislim da ni nemam to, a nemam nameru da pokusavam :rofl:

AnaK

Stavim na površinu, pa je blago zveknem tučkom za meso  ;D
Janko 23.7.2002.

cici

Mislila sam da je tako nesto suptilno :lol:

Margarita

hvala na podsecanju, i na 'tips&tricks' za cokoladu :girl_haha:

emge

AnaK, hvala, hvala :bighug:

Ja sam evo ispekla zdravu proju, sa integralnim kukuruznim brašnom i sa uljem od sjemenki groždja - ukus isti, rekla bih.

AnaK

Quote from: AnaK on September 05, 2013, 07:04:22 PM
Kad sam poslednji put kupovala, zimus, bilo je oko 150 dinara 100 g. Proveriću ovih dana pa javljam :pioneer:

I dalje je ista cena, i nema belih, samo mlečnih i crnih. Mada imaju upakovanih, po 200g, i u tima ima velikih belih čokoladnih 'tufni', divne za ukrašavanje, rekla bih.

A koja je cena kod Kokija, sad me baš zanima  :girl_haha:
Janko 23.7.2002.

disco2000

cici

Quote from: AnaK on September 06, 2013, 02:01:59 PM
I dalje je ista cena, i nema belih, samo mlečnih i crnih. Mada imaju upakovanih, po 200g, i u tima ima velikih belih čokoladnih 'tufni', divne za ukrašavanje, rekla bih.

A koja je cena kod Kokija, sad me baš zanima  :girl_haha:
Hvala na info :kiss1:
Iskreno ne secam se, znam da kad sam pitala jednom da sam se sokirala, mada verujem da je cena slicna.Na sajtu nema informacija.

Lani

Kod Kokija su sve cene da se šokiraš.  :lol: :crazy:

AnaK

Nemam pojma, meni ova cena nije šokantna, u smislu da je 50% skuplje nego 100g Menaž čokolade, a neuporedivo je lepše i jednostavnije  :girl_in_love:
Janko 23.7.2002.

cici

200g menaza je oko 150din.O tome koliko je ukusnije i lepse nije uopste za diskusiju, ne moze ni da se poredi.

AnaK

Ja gledala cenu za 100g, na onlineidei jutros :lol: Dakle, duplo. Hm...
Janko 23.7.2002.

Zumbulica

Navodno i oni u Adore prave svoje bombone od iste ta cokolade. A mnogo dobru cokoladu sam kupovala kod Bosiljcica u G. Principa, onih sto prave ratluk. Cena otprilike ista za sto grama, a topljena je u velike krugove kao petodinarke.
....moje srce, ptica divljine, naslo je svoje nebo u tvojim ocima ....

cici

Quote from: AnaK on September 07, 2013, 10:09:16 AM
Ja gledala cenu za 100g, na onlineidei jutros :lol: Dakle, duplo. Hm...
Jok :D u rodi gde kupujem je ovoliko koliko rekoh.Poskupljivala je, nisam sigurna koliko je preko 150, neki dinar.

AnaK

Ma ne sumnjam, jeste sigurno značajno jeftinija od 200g, sećam se kad sam za oone praline kupovala.
Janko 23.7.2002.