Decje ljubavi i ostale zavrzlame

Started by Elanor, June 22, 2009, 02:21:43 PM

Previous topic - Next topic

Unabebili

Samo da prijavim da imamo "cimačicu" koja nas uredno zvrcne u ponoc od kad smo stigli ovde  :rofl:
Kad pitam ko ga to cima, sledi odgovor ( uz simpaticno crvenjenje i sklanjanje pogleda):
-Ma onaj moj dosadni drug Kića"  :lol:
Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

Beatrix Kiddo

Quote from: Unabebili on December 21, 2009, 11:40:53 AM
Samo da prijavim da imamo "cimačicu" koja nas uredno zvrcne u ponoc od kad smo stigli ovde  :rofl:
Kad pitam ko ga to cima, sledi odgovor ( uz simpaticno crvenjenje i sklanjanje pogleda):

:love32: :love32:
Balša  02.09.2002.
Varja  29.07.2004.
Uroš   07.05.2007.

gasha

Quote from: Margarita on December 21, 2009, 10:51:50 AM
Sto, bre, dedo? :rofl:

Nisam rekla da cu da zabranim, samo da mi deluje malo preozbiljno. Moje mladje dete jos pre nekoliko meseci izjavilo da ce "svojoj Milici" za rodjendan da odnese buket cveca. :lol: Jedino se brinuo sta da radi ako ga ne pozove na rodjendan, ali i to je resio. Dosao jedan dan iz vrtica, i kaze: Mama, rekao sam Milici da cu joj kupiti cvece i rekla je da ce me pozvati na rodjendan. :lol:
preduzimljiv decko  :girl_in_love:

Una  :love32:, mace slatko
Katarina  24.10.2002.
Dusan 18.05.2004.

Elanor

Quote from: Unabebili on December 21, 2009, 11:40:53 AM
:love32:
Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.

janavi

hvala elanor za hint za ovu temu
da dopišem Vanju
http://www.ivanino-blago.com/2010/06/15/zaljubljena-devojka/

dečak je stvarno kao lutka, plave divne oči ima, k'o da sam ga ja birala :)
Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it

Zumbulica

Vanja i D.  :girl_in_love:

Kod nas se vise ne govori naivno i opusteno o zaljubljivanju, kriju se tajne  :love32:
Nije fer  :crycry:
....moje srce, ptica divljine, naslo je svoje nebo u tvojim ocima ....

aleks

Aleksandar - 25.06.2006
Sofija - 23.09.2010

MissL

Dusa jedna :love32:
Zumbulice rastu valjda :innocent:
Stiv 24.11.2003.

Ucinilo mi se da cu da prestanem da pusim :D

janavi

Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it

Elanor

Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.

disco2000

Saska

divno  :girl_in_love:

Mina je u fazonu svi decaci su glupi, oim Jove i njenog tajka i da nece nikad da ima decka i da se udaje  :girl_haha:

Zumbulica

Quote from: Saska on June 15, 2010, 10:20:24 AM
divno  :girl_in_love:

Mina je u fazonu svi decaci su glupi, oim Jove i njenog tajka i da nece nikad da ima decka i da se udaje  :girl_haha:

I Jelena takodje  :rofl: a sto je najgore ja se primim i zabrinem  :rofl:
Kad je bila u vrticu svidjali su joj se iskljucivo mangupi i glavni frajeri u koje su sve devojcice kolektivno bile zaljubljene. Sad mi se cini da joj se isvidjaju iskljucivo fini i pitomi decaci.
....moje srce, ptica divljine, naslo je svoje nebo u tvojim ocima ....

Beatrix Kiddo

Vanja  :girl_in_love: :girl_in_love:

Pominjala sam da je Varja zaljubljena u "Turskina" (djecaka iz Turske, iz njene grupe)
Opisivala mi je kako joj ljubi ruku, pa dodirne rukom celo, a zaove (koje prate neku tursku seriju) kazu da je to neki normalni pozdrav u Turskoj, valjda odavanje postovanja...
E ova moja "pada" na to, izgleda  :girl_haha:
Balša  02.09.2002.
Varja  29.07.2004.
Uroš   07.05.2007.