Decje ljubavi i ostale zavrzlame

Started by Elanor, June 22, 2009, 02:21:43 PM

Previous topic - Next topic

Elanor

milena stalno dobija nesto od princa, on stalno tera mamu da joj nesto kupi (snalice i slicno). posto se mi porodicno druzimo, ja to racunam kao 'prijateljstvo od rodjenja za celi zivot' i ne smeta mi, uopste. narocito posto princ ide u holandsku, a milena u francusku skolicu, pa medju sobom mogu da govore samo srpski :D
Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.

AnaK

Gašo, kad bi Janko želeo neki poklončić za simpatiju, ja bih podržala. Nešto ne vidim dovoljno dobar argument da budem protiv  :think:
Janko 23.7.2002.

gasha

:kiss1:

ma sta ja znam, sve je kada se objektivno pogleda ok, ali ja se osecam  :crycry: :nokti2: :crycry:

hvala na razumevanju
Katarina  24.10.2002.
Dusan 18.05.2004.

Saska

A moja Mina je u fazonu da ona nece nikad da ima decka i da se uda i da je to sve glupo. Secam se da sam i ja bila takva, ne znam sta mi bi da se predomislim  :lol:

Jova je postojan u svojim simpatijama, prvo je godinama bila aktuelna jedna devojcica, a sad godinama opet druga, ali nije bilo reci o poklonima ili slicnom.

Margarita

Ma ok su mi pisma, ceduljice i sl. Al pravi pokloni su mi malo preozbiljni za taj uzrast.

Beatrix Kiddo

I Balsa je prosle godine poklonio simpatiji (K) narukvicu, koju je sam napravio  ;)
Prvo je htio onu koju je Varja napravila (imala neke prelice za nizanje), pa sam mu ja predlozila da sam napravi i poslusao me...
(nesto racunam s tim  da na se taj nacin uci da pokazuje svoja osjecanja, a i da, za razliku od tate, nije strasno ako nekom sitnicom obraduje dragu osobu   ;)  _
A ona je cerka nasih prijatelja, (sto rece Elanor - prijateljstvo za cijeli zivot) pretpostavljam da ce se kad porastu smijati tome  ;)

Sad Balsa ima drugu simpatiju, ali je K i dalje  :pleasantry: zaljubljena u Balsu..

A mi opet sa novim problemcicem... Juce su nam dolazili na slavu, a posto su izgleda svi i radoznalim godinama, u sobi su se svlacili i pokazivali se  (Balsa, Varja, K i njen brat)  :crazy:  A prije dva dana smo elaborirali pricu o intimnim organima, i zasto su intimni...
Definitivno imamo Sizifov posao :crazy:

(a to sve sam saznala jer je Uros ispricao  :lol:   )
Balša  02.09.2002.
Varja  29.07.2004.
Uroš   07.05.2007.

Deda

Quote from: Margarita on December 19, 2009, 10:27:29 PM
Ma ok su mi pisma, ceduljice i sl. Al pravi pokloni su mi malo preozbiljni za taj uzrast.
Rastes u gadnu svekrvu  :crazy:
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

gasha

BK, joj, stvarno covek od dece moze svasta da ocekuje

Dedo, ti si  izgleda liberalan tip, ali ja razumem Margaritu
Katarina  24.10.2002.
Dusan 18.05.2004.

Deda

Ne znam...da pricamo za 10-ak godina... :turpija:

Elanor

ne desetak, dedo, za cetiri :D

moji su svojevremeno od tog decjeg zaljubljivanja napravili strasnu famu, kao to se ne radi, ne mozes se zaljubiti kao mali i tako... napravili su mi medvedju uslugu, bas. zato cu ja sve docekivati sa smeskom, eventualno se zaleci ovde.
Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.

Deda

I moji  :hm:
Za njih je sve bilo bzv pre 3.godine fakulteta   :rofl1:
I ucinili su medvedju uslugu sebi  :girl_haha: , nista nisu znali a bilo je zanimljivo  :lol:

maxic

Gasho ja te razumijem, a trudicu se da kuliram kao Elanor. Zato ove godine izbjegavam sahovsku sekciju, pa se nervirara tata. Ima neki Brendon sa kojim uvjek mora da se igra, a onda se ona " kikoce i nista ne misli, nego se samo glupira". A kod kuce tako divno igra sah sa tatom:lol: I onda se pojavi Wagner pa  krene druga tura. I mm dodje kuci sav deprimiran sa prevdidjanjima buducnosti i kako neke stvari nece moci :lol:
Anya 3-26-04
Milosh 12-31-05
Marko 8-3-07

cici

Moj sin je škrtica :rofl: ništa ne poklanja :lol:

Margarita

Quote from: Deda on December 20, 2009, 06:32:27 PM
Rastes u gadnu svekrvu  :crazy:

Sto, bre, dedo? :rofl:

Nisam rekla da cu da zabranim, samo da mi deluje malo preozbiljno. Moje mladje dete jos pre nekoliko meseci izjavilo da ce "svojoj Milici" za rodjendan da odnese buket cveca. :lol: Jedino se brinuo sta da radi ako ga ne pozove na rodjendan, ali i to je resio. Dosao jedan dan iz vrtica, i kaze: Mama, rekao sam Milici da cu joj kupiti cvece i rekla je da ce me pozvati na rodjendan. :lol:

AnaK

Janko 23.7.2002.