Decje ljubavi i ostale zavrzlame

Started by Elanor, June 22, 2009, 02:21:43 PM

Previous topic - Next topic

Vila

Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

"nije nasa duznost da od njih pravimo ljude kakve mi volimo, nego da im pomognemo da postanu ko oni hoce da budu"
Martina

anelore

Jaoj Petra  :love32: i Miksi  :love32:
Vida je po tom pitanju opustena, ona se ocas posla zaljubi, u njih nekoliko istovremeno  :turpija:

senka

jao Ra;ica mala  :love32: :'( :love32:
Miksi  :love32:
Sarin tata  :baba:
Andrea se slabo zaljubljuje, govori kako se neće udati i ima čuvenu izjavu da u njeno vreme muškarci verovatno neće ni postojati  :lol:
M.2000.
K.2003.
A.2006.
SD mama

disco2000

Sara :rofl: i Miksi :love32:

Račica je pre dva meseca izjavila da joj se ne sviđa ni jedan jedini dečak, tačnije "Dečaci su ružni, devojčice su mi lepe." :girl_haha:

cici

Jao zaljubljne devojke :love32:

Letnja ljubav nase Joe se zavrsila nelsavno, posle pitanja  da ga poljubi a ispostavilo se da je prvo hteo u usta pa kad nije htela onda u obraz on je ocijukao sa nekim drugim devojcicama a gledao  Joe, malo su caskali narednih dana ali nista dalje.

senka

M.2000.
K.2003.
A.2006.
SD mama

cici

I meni skroz.Malo su se gledali, on je ispratio do sobe stavio joj ruku preko ramena.Slatko je bilo gledati.Ja sam luda majka jos sam joj pravila priliku da joj pridje da caskaju :lol:

senka

M.2000.
K.2003.
A.2006.
SD mama

Finalina

cici

Ne pominjega vise, nisu uspeli da se nadju na fejsu.Ali meni tako i bolj sta ima da razmislja o tome dalje.

prevodilica

cici

prevodilica

Quote from: cici on July 23, 2013, 01:57:52 PM
I tamo treba i da ostanu.

slažem se
kad se samo setim kako sam se prešla jedne godine, nekoliko meseci posle nisam došla sebi :fool: al šta ćeš, i to ide u radni staž

Vila

Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

"nije nasa duznost da od njih pravimo ljude kakve mi volimo, nego da im pomognemo da postanu ko oni hoce da budu"
Martina