upoznaj Srbiju da bi je vise voleo

Started by Finalina, July 01, 2009, 03:34:50 PM

Previous topic - Next topic

Deda

Pa nije malo 2100 za Rudnik, uopste. Na Zlatiboru smo placali 20 evra apartman od 70 kvadrrata. Nije pored jezera, ali je mnogo lep
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

Lani

Quote from: Deda on August 10, 2011, 07:46:17 AM
Pa nije malo 2100 za Rudnik, uopste. Na Zlatiboru smo placali 20 evra apartman od 70 kvadrrata. Nije pored jezera, ali je mnogo lep

U kom periodu? :blink:

stacka

Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

Saska

I mi smo placali 20 evra apartman sa odvojenom spavacom sobom u januaru, ali malo dalje, ne kod jezera.

Finalina

to je bas mala cena za zlatibor, u sezoni su najmanje 30-40 nudili, ako pricamo o uzoj zoni

da li je u redu cena za apartman preko puta akva parka u JA od 20e ?

Deda

Od 15.8. Dacu vam telefon kome treba, mnogo je bilo dobro, ogromno dvoriste, automobili ne prolaze-letnjikovac u dvoristu , pesak.
Apartmani KUM Zlatibor.063 7787 557

Deda

Quote from: Finalina on August 10, 2011, 10:11:57 AM
to je bas mala cena za zlatibor, u sezoni su najmanje 30-40 nudili, ako pricamo o uzoj zoni

da li je u redu cena za apartman preko puta akva parka u JA od 20e ?
Jeste Fina, ono sto si ti uzela je fantasticno, blizu i cemna je suuper.
Ovaj Kum je nege pola sata pesice od centra i 5 min kolima. Ali to je planina brate, ides da se setas i udises vazduh. Na fantasticnom mestu sto se mene tice, gazde su super , imali smo celu sobu viska .

Finalina

dedo, ovo je bas dobro ... edit : i to sto je dalje, po meni, samo je prednost ( i utice na cenu )

Deda

Ovde nisu ovo dvoriste osisali  :lol:, inace veliko je i travnato. Moj Andrija i dalje misli da su mu te gazde deda i baba  :crazy:. Ja mu kazem- pa sto nas ne pozovu malo onda  :rofl:

Unabebili

Mi smo trazili pustahiju, ne Zlatobor, ne Kopaonik.
A pri tom smo resili za juce da krenemo, tako da danak placamo zbog neorganizovanosti.

Na Zlatiboru, kome treba, imamo sjajan apartman za 20 eura dan ( i u sezonama) ,
60 kvm, spavaca soba, dnavna soba, kuhinja, kupatilo, terasa, kod "Mirisa dunja).
Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

Nanny Ogg

Quote from: Unabebili on August 09, 2011, 11:49:35 PM
Cekamo da zavrse svoju kucu koju prave na Staroj planini za izdavanje, pa cemo , s Bozjom pomoci, ubuduce imati gde i kod koga  :girl_in_love:

:zlocka:

Ajte zene, ne dram'te

Unabebili

Dodjem vam duuuugacak izvestaj sa ovog kratkog, ali slatkog putovanja.
Bilo nam je   :girl_in_love:

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

maripoza

Old enough to know better, but too young to care.

AnaK

Janko 23.7.2002.

Unabebili