upoznaj Srbiju da bi je vise voleo

Started by Finalina, July 01, 2009, 03:34:50 PM

Previous topic - Next topic

Masha

juce sam gledala ovo na tv-u, mnogo mi se svidelo ovo krstarenje

http://www.tara-resort.rs/vikend.html

Finalina

prevodilica

Saska

dok su mi utisci sveži, da preporučim www.rancplatan.com u Vrdniku. Sve je ovako kao što je na sajtu.

Unabebili

Saska, veoma je lepo, bas sam detaljno pogledala.
Posebno je isplativo za porodice sa decom, jer je za decu gratis , svaka im cast na tome  :girl_in_love:

Deluje kao idealno za potpuni odmor, bas mi se svidja.  :love32:
Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

JelenaM

Quote from: Saska on July 29, 2013, 09:45:59 AM
dok su mi utisci sveži, da preporučim www.rancplatan.com u Vrdniku. Sve je ovako kao što je na sajtu.

Saska, ajd malo detaljnije molim te, bas me zanima. Gledali smo i isli bi pa nam lepa rec znaci.  Mi smo prosle nedelje bili na celodnevnom druzenju u http://www.malaivanca.com/ i bilo je super. Doduse ako su deca tu, a bila su, moras biti na bazenu za decu sve vreme, tj deca se ne mogu kupati na velikom bazenu, ali to i nije bila neka prepreka. Hrana je odlicna, blizu je i sve super!

Saska

Ranč drži bračni par koji živi u kući tu na ranču, kuća im je btw prelepa. Izdaju 6 apartmana, to su ustvari kućice (4 u prvom redu i dve iza njih) u šumi. Kućice su na dva nivoa, dole je kuhinjica sa dve ringle (na plin), mali (prilično mali) frižider i kompletnim posuđem sa 4 osobe, čaše za vino, čaše za rakiju, šoljice za kafu, džezve, šerpe, tiganji... stolnjaci, krpe za sudove, tečnost za sudove....šećer, so, ulje, sirće (sve ima, ne mora ništa da se nosi (ja nisam znala, pa ponela šećer, so i tako to), kauč na razvlačenje, kamin... Stepenicama se ide na platformu gde je bračni krevet (to potkrovlje je sa kosinama i taman je veličine tog kreveta i koliko okolo može da se prođe). Ispred je terasa, za svaku kućicu posebna.
U kupatilu ima tečnog sapuna, peškira, toalet papira.... Jedna žena je zadužena za menjanje peškira, kesa za smeće, posteljine...čim nas vidi u dvorištu pita da li nešto treba.
Iznad apartmana je teren za badmington, stoni tenis, ljuljaške i klackalice za klince, ozidani roštilj, klupice... U podnožju je teren za košarku, odbojku, stoni fudbal, pikado.
Uveče upale sva svetla, ceo ranč je osvetljen, stazice, tereni, nije mračno.
Udaljeno je od centra mesta nekih dva km, mi smo išli kolima, jer je bilo jako vruće, verovatno može i peške prečicama, nismo probali. Vrdnik je vrlo malo mesto, sa par prodavnica i malo više kafića, ništa posebno. Ina taj termalni bazen (300 din odrasli, 150 din deca, za ceo dan, posle 4 je valjda duplo jeftinije. Mihajlu nisu naplaćivali-on ima 3 godine, mada piše da se plaća od 2 god pa naviše). Ima ženski manastir u samom mestu. Išli smo i na izvor Jazak, to je nekih 5-6 km od Vrdnika i u manastir Jazak.

Finalina

gasha

Saska super zvuci, a cula sam da je super i yimi bas ybog kamina

JelenaM, ova Ivanca izgleda super
Katarina  24.10.2002.
Dusan 18.05.2004.

Saska

e da, poslednjih 300 m se skreće sa asfalta i ide se zemljanim putem koji je posut kamenjem i širok taman za jedan auto. Malko je nezgodno, ali ni jednom mi se nije desilo da moram da se mimoilazim s nekim, jedan bi morao da se vraća unazad. Kaže gazdarica da se zimi čisti put sve do kuće.

Unabebili

Kako si ga lepo opisala, tacno da namamis coveka da zbrise tamo na vikend  :girl_in_love:
Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

JelenaM

Quote from: Saska on August 01, 2013, 02:04:43 PM
e da, poslednjih 300 m se skreće sa asfalta i ide se zemljanim putem koji je posut kamenjem i širok taman za jedan auto. Malko je nezgodno, ali ni jednom mi se nije desilo da moram da se mimoilazim s nekim, jedan bi morao da se vraća unazad. Kaže gazdarica da se zimi čisti put sve do kuće.
Hvala na detaljnom opisu. Meni de na netu uciniko super! To bi moglo za neki vikend!
]

Finalina

Quote from: Unabebili on August 01, 2013, 03:32:10 PM
Kako si ga lepo opisala, tacno da namamis coveka da zbrise tamo na vikend  :girl_in_love:
potpis

Margarita

I, da malo dignem temu :turpija: planirate li neki prvomajski izlet, putovanje?
mi cemo prvog definitivno ostati u beogradu, prazan grad, besplatan parking... :rofl:
a drugog mozda na neki mini izlet, samo nemam ideju gde

disco2000