Banke, salteri, hejterski topic :)

Started by Xe, July 03, 2009, 11:15:12 AM

Previous topic - Next topic

kalimero

idi sutra tamo, i ako jesi u pretplati tj ako ne treba da platis nek ti to daju napismeni......
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

martina

a ja bas ne kontam sto bi nju potresao racun na tudje ime  :ces:
tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:
Nije, jebiga, problem kad neobrazovana budala ima nerealnu ambiciju, već kad ima realnu mogućnost

Glitter

Quote from: martina on July 09, 2014, 10:01:21 PM
a ja bas ne kontam sto bi nju potresao racun na tudje ime  :ces:
zato sto njoj iskljuce struju  :innocent:

AnaK

Jer je brojilo njeno, nju će isključiti.
Janko 23.7.2002.

martina

ali to je stari dug, ona svoj racun placa... mislim, kontam ja da je njima lakse da ona plati, ali valjda je na njima da utjeruju dug od onog ko je recun naravio

ovo sistem koga uhvatise njega j...  :hm:
tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:
Nije, jebiga, problem kad neobrazovana budala ima nerealnu ambiciju, već kad ima realnu mogućnost

AnaK

Ma da, greška je investitora, ali je njima bitno da naplate stari dug, a lakše im je od nje, jer njega boli uvo da l' će njoj isključiti struju.
Janko 23.7.2002.

kalimero

ali to joj je racun za novembar, kad je vec ona bila u stanu, ali nisu jos preveli brojilo na njeno ime.,,..
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

vojka

Quote from: AnaK on July 09, 2014, 10:02:13 PM
Jer je brojilo njeno, nju će isključiti.
nije ni broj brojila moj  :lol:
A nije ni investitor napravio Taj dug  :lol:
Duga nema, jer Sam ja sve racune placala na vreme
Poslali su mi racun za NEPOSTOJECE brojilo  :wall:
Ja vam kazem da su ludi  :lol:
A ne mogu da ostavim tako jer prete da ce njemu da stave onu prinudnu naplatu
Coka 22.8.2006
Dujka 23.7.2012

Xe

Ako nije tvoje brojilo, i  nije tvoj dug ni ime, nemoj da uradiš ništa. Eventualno da dostaviš investitoru kopiju računa gde se vidi da je račun plaćen, pa neka se oni akaju.  :good:
http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL

vojka

Otisla jutros na posao, pitala da mi daju slobodan dan :girl_sigh:
Pa pravo u EPS  :turpija:
1. Dug nije za novembar, ppgresan datum su napisali na tuzbi ( saznah tamo)
2. Nema veze sa promenom korisnika (saznah danas)
3. Problem je sa julom mesecom, tj EDB me tuzi za racun koji mi je naplatio EPS  :wall:
Kad su imali Onaj prelaz sa edb-a na eps, nesto su se zeznuli
Sve u svemu, rekli su mi da ne placam to za sta me tuze , da ce biti storniran Taj dug koji je njuhova  greska 
Jer I'm u stvari nista ni ne dugujem, sve je to bilo placeno jos u avgustu
Ostavila Sam broj telefona , trazili mi, kako bi me obavestili
Coka 22.8.2006
Dujka 23.7.2012

maripoza

I za to da ce biti stornirano, odnosno da je (kasnije) stornirano trazi potvrdu napismeno. Nista sto ti usmeno kazu nema nikakvu vrednost (kao da se nije ni desilo), samo ako stoji na papiru.
Old enough to know better, but too young to care.

vojka

Icicu od ponedeljka da trazim tu potvrdu, svakako  :good:
Jer cu biti na odmoru,
Inace nisam mogla sad da Idem do te sluzbe jer, citiram, " ne vole da ih uznemiravaju "  :lol:
Krenula Sam od saltera, pa stigla do neke kancelarije , pae Taj vodio do sledecih troje
Pa su oni rasciviljali, otkucali moje podatke
Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.

U svakom slucaju svi sa kojima Sam pricala bili su vtlo ljubazni
Coka 22.8.2006
Dujka 23.7.2012

maripoza

Sve je to fino, al jos je finije kad na svoje tvrdnje stave pecat i potpis sa kojim mozes da se razmases ako ti ikada ponovo stigne izmisljeno dugovanje. Pogotovo sto uvek postoji mogucnost da ponovo dodje do promene strukture u isporuci elektricne energije, kao sto se sada desilo. Meni se nesto slicno desilo sa bankom, davno, tj sa 2 banke, u jednom slucaju sam morala da im platim sto su mi cuvali novac i obrtali ga (50 dinara) :lol:, u drugom je samo sreca sto se u medjuvremenu nisam preselila (medjuvreme iznosi 10 godina :lol:). Od tada sve resavam samo pismenim putem.

Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.
Old enough to know better, but too young to care.

AnaK

Braaaaate. I kako onda da ne razumeš lika koji sa bacačem traži da ga pregleda Nada Macura  :lol:
Janko 23.7.2002.

Glitter

moj otac uzima neke kapi za ocni pritisak, na recept, vec par godina. Kapi kada se otvore mogu da se koriste 28 dana. Moja majka u principu zakaze jednom mesecno (ne strikno) i ode po recept za njega.
Ovaj put joj drka nije dala recept jer nije isteklo 30 dana od prethodnog, a kapi traju 28 dana.
i da ona to ne sme i protivno pravilima i bla bla.
i ova je pita da joj pokaze knjigu, pravilnik po kom doktorka ne sme da prepise taj lek sa manje od mesec dana razlike. Ova je krenula da negoduje i prepisala kapi

kao da im iz dzepa uzimas