Banke, salteri, hejterski topic :)

Started by Xe, July 03, 2009, 11:15:12 AM

Previous topic - Next topic

vojka

Pozo, ma naravno
Nista I'm vise be verujem
Pismenu potvrdu Idem da trazim od pon
Inace, jos me Nisu zvali
Coka 22.8.2006
Dujka 23.7.2012

martina

ajoj brate cirkusa, pa to je gore nego nasa ovdje naplata HST-a... meca se, doduse, sedam godina s njima ganjao

i sad opet svako malo ne proknjize uplatu na pravi racun, al on se istrenirao da provjeri i odmah reaguje
a to ne proknjize uplatu na pravi racun je stvarni cirkus, jer ima samo JEDAN racun ... i oni to opet ne upare, nego otvore privremeni racun. ko da je neko po glavi izgorio da im salje pare onako... mislim kad pocnes da ih malo pitas zasto to rade, i oni se izgube, nikakve logike nema cijela prica, al sta da se radi. meca dosad vise naucio da im objasni kako da poprave :D
tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:
Nije, jebiga, problem kad neobrazovana budala ima nerealnu ambiciju, već kad ima realnu mogućnost

Praslin

- Opljačkao sam banku!
- Pa zašto, čoveče?
- Prvi su počeli!

:lol:

"Jao šta nas čeka, biće meni ove gliste milina jednog dana, sa setom da ih se sećam" - Disco

Vila

:lol:
Gledamo mi porodično Atomski zdesna u bioskopu, i u jednom trenutku Srđan Todorović, koji priča s majkom telefonom, ona u frci jer su je zvali iz banke zbog stambenog kredita koji on ne otplaćuje redovno (on je majci kupio taj stan), joj kaže: mama, nemoj više da pričaš sa njima... mama, bankari nisu dobri ljudi :lol:
Pogodite ko se najviše smejao u sali :rofl1:
Sad nam je to porodična zajebancija, stalno sam im na meti :lol:
Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

"nije nasa duznost da od njih pravimo ljude kakve mi volimo, nego da im pomognemo da postanu ko oni hoce da budu"
Martina

senka

M.2000.
K.2003.
A.2006.
SD mama

Saska

Ovaj put neću da hejtujem, već da :nesvest: zbog katastra koji je uknjižio stan na naše ime za 7 dana.
Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.

Čula sam od kolege kome rođaka radi tamo da su ih baš pritisli.

Elanor

yep, i ja sam se zezala s katastrom sad kad sam bila, ravno im je 7 dana trebalo za resenje.
ali zato dobiti druge papire pre katastra :crazy:
Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.

vojka

Elanor , saska  :clap: :clap:
Nama je pre dve godine trebalo 7 meseci da se uknjizi zgrada  :lol:
Coka 22.8.2006
Dujka 23.7.2012

Vila

Ja sam već kuću otplatila (kredit), imam je već 11 godina, a nisu mi je još legalizovali, uprkos čistoj situaciji i papirima. Dakle, opština Voždovac pobeđuje :rofl:
Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

"nije nasa duznost da od njih pravimo ljude kakve mi volimo, nego da im pomognemo da postanu ko oni hoce da budu"
Martina

kalimero

vilo, nije do opstine, sve je u sekretarijatu, oni su zatrpani.....
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

Vila

Draga, bilo je do pre par godina do opštine, posle su prebacili sekretarijatu ;)
Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

Martina

vojka

Nasa zgrada je legalno sagradjena jos 60-ih godina  :lol:
Nego su tad zgrade vodjene kao blok zgrada pa su tri zgrade bile vodjene kao zajednicki broj
90-ih godina je donet zakon da Mora svaka zgrada za sebe da se preuknjizi
Pa je tek 2013-e  :lol: to uradjeno sa zgradom u kojoj smo na nasu inicijativu da bismo dobili kredit za stan
Coka 22.8.2006
Dujka 23.7.2012

Elanor

pa da, ja sam knjizila stan u zgradi sagradjenoj 85, u kom smo mi od pocetka
Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.

bubi

Prošlo je  ;)