Banke, salteri, hejterski topic :)

Started by Xe, July 03, 2009, 11:15:12 AM

Previous topic - Next topic

Xe

Da je ta procena samo formalnost koju oni moraju da odrade i da se, posto se nista u medjuvremenu nije desilo, samo potpise da je procena izvrsena, i to je sve kostalo oko hiljadu dindzi. Nije niko dolazio da proverava, nije bilo razloga - stan stoji na istom mestu, vrednost mu nije pala.
Znaci, ako ti je hipoteka veca od najmanje propisane, i ako se u medjuvremenu nije desilo nista sto bi umanjilo vrednost stana, samo se potpise da je hipoteka ponovo procenjena, a to odobravanje nas je kostalo oko hiljadu dinara. (za razliku od prve, prave procene).
http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL

MissL

Ima li ko racun u Postanskoj stedionici i da li je zadovoljan?
Stiv 24.11.2003.

Ucinilo mi se da cu da prestanem da pusim :D

Glitter

ni jedna jedina osoba za koju znam da ima tamo racun nije zadovoljna  :lol:

Deda

Niko nije zadovoljan, budi sigurna, nisi luda valjda tamo da otvaras?
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

janavi

Quote from: MissL on November 05, 2009, 09:51:03 AM
Ima li ko racun u Postanskoj stedionici i da li je zadovoljan?
:rofl:
ima, moj bm i njegov ćale, vojno lice u peMziji
što voooolu...
Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it

MissL

ja cu da odlepim od Komercijalne, kad izmirim racun za kreditnu zatvaram definitivno
s obzirom na to da su me prijavili kreditnom birou, umesto da mi prvo posalju dopis (jer ja zaista nisam imala pojma kada i zbog cega prijavljuju) vrrrrrrrrrrrlo sam kivna na njih. U praksi prijava znaci da tri godine nemam pravo ni na sta, dok se ne obrisu podaci :wall: :wall: :wall: Mozda mi je bolje da uzimam platu u gotovini, ionako mi niko nista dati nece
Stiv 24.11.2003.

Glitter

ma prijava ti ostaje u koju god banku isla, a postanska je definitivno najgori moguci izbor

MissL

pa da, dok ne izbrisu :hm: kretencine, pozajmila bih pare i uplatila ceo iznos da me je neko upozorio
Stiv 24.11.2003.

Lani

Kakva su oni stoka MissL!!   >:(

Ja sutra idem konačno da isplatim ceo račun za kreditnu. I nikad više kreditna kartica! Od sutra sam slobodna od tih krvopija  :sreca:

MissL

Znas u kom sam ja soku bila, nemam reci :wall:
Podnela zahtev za gotovinski kredit, da podmirim dozvoljeni minus i kreditnu. Vratim kreditnu, jer ne mozes da je imas ako hoces gotovinski i zovu me popodne da kazu ne moze jer sam prijavljena kreditnom birou :blink: :blink: :blink: I to onako, kao da nisu oni ti koji su prijavili otprilike, nego neki komsija... tipa nama je jako zao :blink:
Stiv 24.11.2003.

Xe

Najveca mi je zelja da se resim kreditne kartice. MM je svoju isekao, pa polako vraca...
Ja ne mogu dok on ne vrati, a onda cu isto (kad ne umem da se stisnem, nek makaze rade  >:( )
A, da. Jutros sam sanjala da u januaru treba da podmirim dozvoljeni minus. Moje srece kad sam ustala i shvatila da ja minusa nemam  :girl_haha: (tog g@vneta sam se resila prosle godine).
http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL

Lani

Moja je iseckana odavno, a poslednjih par meseci vracam pomalo. I sutra poslednji deo.
Odvratni su  :sissyfight:
Mogu misliti kako si pop** MissL.  :sissyfight:

Glitter

zmu je ovog leta digao svoj dozvoljeni da plati moj  :crazy:

Deda

Nikad nisam imala kreditnu  :turpija:
Dobro znam sebe  :wall:
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

Glitter

nama je jedna drugarica bankarka srdacno rekla da nas dovje nikako nismo za kreditnu karticu...potpuno je u pravu :turpija: