Banke, salteri, hejterski topic :)

Started by Xe, July 03, 2009, 11:15:12 AM

Previous topic - Next topic

MissL

klasika, bezobrazluk :bighug:
Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.
Stiv 24.11.2003.

Ucinilo mi se da cu da prestanem da pusim :D

AnaK

Janko 23.7.2002.

Margarita

Quote from: MissL on March 09, 2010, 03:28:55 PM
klasika, bezobrazluk :bighug:

:bighug: i ja vas

MissL

Stiv 24.11.2003.

Lani

Summer

Margarita  :bighug:

Ja te skroz razumem.

Pominjala sam vam mojemuke sa poreskom upravom. Ja se JOS nisam oslobodila poreza na kupovinu prvog stana, zahtev sam predala 09. maja 2009!!! G-djica sa silikonskim ustima me vracala 11 puta, ne mogu opisati sta sam sve od dodatne dokumentacije donosila. Posvadjala se sa njom par puta, poslednji put sam pobesnela, na kraju sam rekla sa ne mogu vise da je gledam, a ne da pricam sa njom i odjurila kod sefice.

Epilog - g-djica (koja je u medjuvremenu dodala jos par kubika silikona  :fool:) je dobila opomenu i neko 10% smanjenje plate jednog meseca. Ja sam cekala 2 meseca da izvadim LK, kako bih mogla izvaditi i poslednji trazeni dokument (uverenje o kretanju boravista) i odnela sam joj. Nevidjeno ljubazno me primila, uzela broj mobilnog i kao zvace me ovih dana cim potpisu resenje koje je uradjeno jos u junu. Naravno, to je bilo pre 10 dana i jos me ne zove. Ne znam imam li vise snage da besnim, sta da joj radim  :sissyfight:

Udavih vas :-[

David 09.01.2007.
Sara   08.12.2008.

MissL

Stiv 24.11.2003.

AnaK

Janko 23.7.2002.

Lani

Joj tek mi poresku upravu ne pominjite  :crazy: koja je to tek gomila nesposobnjakovića i zgubidana  :crazy:. Čast izuzecima...
Izluđuje me to što pola države eskivira plaćanje ovog ili onog poreza a nas nesrećnike koji hoćemo da radimo sve po propisima i da platimo državi sve globe što imamo tretiraju kao mentole.

senka

pakao

uskoro će tražiti dokaz da si sa ove planete, ne stariji od 6 meseci, naravno
M.2000.
K.2003.
A.2006.
SD mama

Ceca

Summer, da li se se "oslobadjala" pdv-a ili poreza na prenos apsolutnih prava?

Da li uopšte i postoji mogućnost oslobadjanja poreza na prenos apsolutnih prava pri kupovini prvog stana? 
Dusan 05.08.2005.

Lani

Ja mislim da ne možeš da se oslobodiš toga, možeš samo znatno da umanjiš taj porez ako ti je prvi stan, pa onda imaš odbitke na članove porodice koji su prijavljeni na istoj adresi kao i ti.
Može dosta da se smanji ukupan iznos na taj način.

Ceca

Da, da, Lani, na to sam i mislila, samo sam se pogresno izrazila  :-[

Dusan 05.08.2005.

Summer

Oslobadjam se (jos uvek  :crycry:) poreza na prenos apsolutnih prava. Od jula 2007. svi koji kupuju prvi stan imaju pravo da se oslobode poreza na 40m2 na sebe i po 15m2 na svakog clana porodice. Nije problem u pravu, ja ga imam (i oslobadjam se skroz, nije nam veliki stan), vec ej problem u nesposobnostu zaposlenih u PU. Moja sestra od tetke je na Zvezdari sve zavrsila za 10 dana, a ja na Paliluli necu ni za 10 meseci.

Izmedju ostalog, nosila sam potvrdu da David i Sara nemaju nekretnine u svom vlasnistvu, kao i potvrdu o kretanju Sarinog prebivalista od dana rodjenja do dana kupovine stana (a to je celih 16dana  :crazy:). Da ne sirim  :stop:

David 09.01.2007.
Sara   08.12.2008.

aleks

Aleksandar - 25.06.2006
Sofija - 23.09.2010