Banke, salteri, hejterski topic :)

Started by Xe, July 03, 2009, 11:15:12 AM

Previous topic - Next topic

Dawn

Dawn

:sreca: uspela sam! Hvala Mango. E sad stvarno nemam razloga da odlazim u banku, ever.  :turpija:

Xe

Moja sestra radi u Intesi. Doveli je na radno mesto potpuno bez obuke, a u pitanju su veliki krediti, pritom je radila u Panonskoj banci, pa su ih pripojili, te princip rada nije isti.
Zena koja je trebalo da je obuci otisla u penziju i nece da se javi na telefon, a sefovi misle da je sve OK...
I tako...
Vidim da imamo omiljeni smajli  :sissyfight:

:lol:
http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL

Lani

Glitter

mango

Quote from: Dawn on July 03, 2009, 02:24:31 PM
:sreca: uspela sam! Hvala Mango. E sad stvarno nemam razloga da odlazim u banku, ever.  :turpija:

Drago mi je :kiss:
Ja tamo idem samo kad podizem kartice, zato ih i volim :)

irma

:bezi:

(procitala sam samo naslov teme i odma' utekla... odoh sad da citam iz prikrajka  :girl_smile: )

Ljubav koju dajemo je jedina ljubav koja ostaje u nama.

Praslin

Evo mene izdajice, ja volEm banke koje funkcionišu  :crazy:

Naime, ja sam prve honorare počeka da dobijam početkom devedesetih, tako da sam se svaki dan svađala sa službenicama da uopšte dobijem ono što mi je na računu  :wall:
Onda sam odustala od banaka i počela da radim isključivo na "solarno plaćanje" - klijent pare na sunce, a ja njemu disk u ruke  :hm:

I moram da kažem da sam procvetala od kako kod nas ponovo postoje kartice, bankomati (pa ne moram da čekam u redu), internet plaćanje, a najviše od kako zapravo mogu da dignem sa računa one pare koje zapravo stoje na računu!  :clap:

Mislim, možda to nekom nije mnogo, ali meni je veće od kuće, stvarno. Kad pomislim kako sam živela dok nisam koristila usluge banke, lepo mi se smuči. :(

"Jao šta nas čeka, biće meni ove gliste milina jednog dana, sa setom da ih se sećam" - Disco

janavi

Quote from: irma on July 03, 2009, 06:43:51 PM
 :bezi:

(procitala sam samo naslov teme i odma' utekla... odoh sad da citam iz prikrajka  :girl_smile: )
pa podeli nam par saveta ;)
Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it

Xe

Quote from: Praslin on July 03, 2009, 06:45:40 PM
Evo mene izdajice, ja volEm banke koje funkcionišu  :crazy:

Naime, ja sam prve honorare počeka da dobijam početkom devedesetih, tako da sam se svaki dan svađala sa službenicama da uopšte dobijem ono što mi je na računu  :wall:
Onda sam odustala od banaka i počela da radim isključivo na "solarno plaćanje" - klijent pare na sunce, a ja njemu disk u ruke  :hm:

I moram da kažem da sam procvetala od kako kod nas ponovo postoje kartice, bankomati (pa ne moram da čekam u redu), internet plaćanje, a najviše od kako zapravo mogu da dignem sa računa one pare koje zapravo stoje na računu!  :clap:

Mislim, možda to nekom nije mnogo, ali meni je veće od kuće, stvarno. Kad pomislim kako sam živela dok nisam koristila usluge banke, lepo mi se smuči. :(
Cek' kad uzmes kredit :mrgreen:

Mali apdejt: moji otisli kod referentkinje (divna devojka, zaista nam je puno pomagala oko kredita, zahvaljujuci njoj dobili smo ga u rekordnom roku).
To je trazila NBS, a oni su im doakali tako sto uplatis hiljadu dindzi, a oni se prave da su uradili procenu.
Dobra vest je sto cemo sledece godine hipoteku preneti na nas stan, pa ce onaj biti slobodan za raznorazne malverzacije :clap:

Xe

I, da ne zaboravim:  :sissyfight: mi se svidja jer fajterke sklanjaju lice, da ne nagrde lepotu :lol:

irma

Quote from: janavi on July 03, 2009, 06:52:54 PM
pa podeli nam par saveta ;)
htela ja, al' dete me prekinulo  :girl_smile:
elem, Xe, to sto ti je rekla ta devojka iz banke sam htela i ja da napisem... procenu na 3 godine trazi NBS odnosno izmedju ostalog i od toga zavisi koju ce cifru Banka morati da izdvoji na ime tamo-ne-cega-da-ne-smaram... Cudi me da ti to nisu rekli kad si potpisivala ugovor i upisivala hipoteku. Osiguranje tj viknkulacija polise u korist banke je nesto sasvim drugo, time se banke stite da im u u svim tim osiguranim sucajevima ne propa'ne predmet hipoteke. I vama niko ne brani da prodate stan koji je zalozen, banku to ne interesuje, jer hipoteka prati nepokretnost tj ako ne daj Boze ne bi vratila kredit, banka prodaje stan  bez obzira u cijem je vlasnistvu (objasnih ga za orden  :-[)
I to za hiljadu dindzi... verovatno daju procenitelju da potvrdi svoju raniju procenu i svi srecni- ti, jer nisi pukla dodatnih 100 evrica, banka jer ima cist kreditni dosije, a procenitelj skupi 'iljadu po 'iljadu... i tako...

Glitter, aj priznaj javno ko jos ima tu cast da mu preko telefona (da ne kazem PP-a :lol:) 'banka' izvrsi prijavu novog korisnika za e-banking  :girl_blum:  :kiss1:

Una, nije mi jasno kako su mogli da vam podignu pare sa bankomata i puj pike ne vazi  :o trebalo bi da svi bankomati imaju kameru i svako ima pravo da trazi da se prekontrolisu snimci...

Eto, nisam bas bila od neke koristi, al' valjda sam bar malkice smanjila hejt na ovoj temi  :girl_smile:

Ljubav koju dajemo je jedina ljubav koja ostaje u nama.

maripoza

Quote from: mango on July 03, 2009, 04:27:33 PM
Ja tamo idem samo kad podizem kartice, zato ih i volim :)

Takodje. :turpija:
Al ipak ih ne volim. :lol:
Old enough to know better, but too young to care.

Glitter

Quote from: irma on July 03, 2009, 08:49:39 PM

Glitter, aj priznaj javno ko jos ima tu cast da mu preko telefona (da ne kazem PP-a :lol:) 'banka' izvrsi prijavu novog korisnika za e-banking  :girl_blum:  :kiss1:
pa i radovan svastojedov je morao da poklekne da bi ti dobila vakog naocitog zeta :girl_haha:

:bighug:
gde si irma nema te sto godina :kiss1:

Xe

Quote from: irma on July 03, 2009, 08:49:39 PM
Eto, nisam bas bila od neke koristi, al' valjda sam bar malkice smanjila hejt na ovoj temi  :girl_smile:
Nemo' da nam kvaris zabavu  :girl_haha:
Iskreno, potpuno mi je jasno sve u vezi kredita: oni imaju lovu, ja sam duznik, oni mogu da zahtevaju sta god hoce. Muka mi je samo zbog toga sto od tebe kao duznika traze i bris grla i papanikolau, a nisu u stanju da se sami pridrzavaju ugovora i pismeno me obaveste o novim-starim zahtevima, sto lepo pise u ugovoru. Ne volim burazerske varijante, pa to ti je :)
Da ne bude da samo duvam na banke: bila finansijka policija u mojoj firmi pre nekog vremena i nalozili da nam racunovodstvo izdaje obracun zarade koji moramo obavezno da potpisemo. Pritom vecina radi poslepodne, kad su salteruse kod kuce, a ako i ubodes tacno vreme, ispostavi se da je otisla na pijacu ili negde "sveti vodicu" po zgradi (deset spratova). Kako svi dobijamo platu preko tekuceg, a na netu lepo vidimo kad je legla plata, nikome ne pada na pamet da ide po odsecak.
E, sad su najavile da nam nece izdavati markice za bus, ako ne uzmemo platu.
Tako da se spremam da odem da je izvucem s onog saltera, samo ako mi uskrati ono na sta imam pravo i sto sam platila.  :sissyfight:
Jedva cekam!  :turpija: