Banke, salteri, hejterski topic :)

Started by Xe, July 03, 2009, 11:15:12 AM

Previous topic - Next topic

Saska

Da, i meni to uvek naglase, da mogu da je koristim tek od sutra.

rafa

Aaaaa, tri sata u dzungli ljudi u christmas shoppingu.  :girl_cray: :girl_cray:

A mm na treningu i ne javlja se na tel, mozda je imao dovoljno kesa kod sebe, ja nisam.
Ne nadam se puno da ce mi sacuvati puna kolica do sutra ujutru.
10.12.2002.
19.05.2005.

there's no truth, only perception

janavi

Da, koliko god da me čekala u banci, onog momnta kad je potpišem, onu u sistemu naprave aktivaciju, koja važi od narednog dana

tako nekako

ja sam sad za par meseci dvaput vadila isto

probaj da se ne nerviraš :kiss1:
Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it

Xe

Jeste, kartica mora da se aktivira, a to se radi za 24 sata.
Bas mi je zao sto si se iznervirala  :bighug:
http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL

Mirka

Rafo i ja samo da te  :bighug:
Isto i meni, 24h je aktivacija, nema veze koliko je bila kod njih
:kiss1:
Kosta, 27.05.2004.
Todor, 03.10.2009.

Lani

AnaK

Rafo  :bighug: Nadam se da te kolica čekaju  :kiss1:
Janko 23.7.2002.

Margarita

rafo, kad ti guzva prodje, obavezno da odes u jedan shoping za svoju dusu :kiss1:

AnaK

Može i u Beogradu, evo ja ću da joj pravim društvo  :turpija: :kiss1:
Janko 23.7.2002.

rafa

Da se zapise, rafa mrzi shopping iz dna duse.  :D

Elem, kartica i dalje ne radi, kolica me sasvim sigurno vise ne cekaju, mm nije imao kesha jutros da mi da.  :crazy:
Zvala sam banku, moj bankar nije tu, pricala sam sa nekom novom neznalicom  :turpija:, koja tvrdi da ne postoji vreme aktivacije. Dijalog:

- U kojoj ste banci pokusali da povucete kesh iz mashine?
- U bank of Cyprus sinoc, u Hellenic bank jutros.
- Da li ste stavili opciju da zelite da skinete sa savings accounta?
- Ne, zato sto ja nemam savings account. Pokusala sam opcije sa tekuceg racuna (a moj racun se fakat tako zove i spada u tu kategoriju) i probala sam opciju 'sa kreditne kartice', iako moja kartica nije kreditna.
- Molim vas probajte i opciju 'savings account'
- Dobro probacu, ali stvarno nema logike i ne verujem da je to.
- Pa imali smo nekoliko slucajeva da je trebalo da se izabere ta opcija.
- OK, ali zasto mi onda ne pokazuje ni stanje, kao da kartica uopste ne vazi?
- Ne znam, probajte. Da li mozete da dodjete do ATMa nase banke?
- Ne mogu, danas sam u guzvi i nije mi usput. Ali kakve veze ima da li je vasa banka (ovde izvlacis lovu iz bilo kog ATMa bilo koje komercijalne banke, bez provizije,s ve su povezan)?
- Ipak dodjite u nasu.
- Jos samo jedno pitanje, ako je sve to tako kako kazete - mozda, znaci nisam odabrala pravu opciju ali kartica radi, zasto mi je odbilo transakciju u radnji? Ja mislim da to dokazuje da nesto nije u redu sa karticom.
- Ne, sigurno je bila guzva u sistemu, mozda je jos 200 ljudi u istom momentu koristilo karticu i blokiralo je.
- OK, I give up, dovjidjenja.  :crazy:

Epiilog, preci cu pola gradad do eksporizture, izvuci kesha koliko mi treba na salteru i baciti karticu u djubre.  :rofl:
Ili dati deci da se igraju.  :crazy:
10.12.2002.
19.05.2005.

Elanor

rafo, moguce je da nije do banke, nego da je zabrljao neko kao mi :-[, da se zagubio negde neki fajl u prenosu i da ne mogu da ti aktiviraju karticu. to sve zavisi ko aktivira karticu i u kom trenutku, i koji podaci su im potrebni. sluzbenici u banci o tome uglavnom nemaju pojma (i u idealnom slucaju, i ne treba da imaju pojma).
Milena  21.06.2004.
Filip     08.06.2007.

rafa

Posto se ispostavilo da je kartica ipak invalid (a lepo sam im rekla  :-\), zvali su neke sluzbe, diktirali brojeve i koliko sam shvatila greska je u jednom broju. Ne znam da li jedna cifra od onih 16 ili sta.

Ispitace slucaj.  :crazy:
Ja digla kes, naplatio mi proviziju od 2.10 evra sto dizem kesh sa saltera.
Samo sam ga blaaago pogledala uz podizanje obrva i pitanje : A sta je ovo? :metrogoldenmayerlav:
- Nista, nista, odmah cu da skinem, zaboravio sam da vam ne radi kartica,.  :rofl:
10.12.2002.
19.05.2005.

AnaK

Janko 23.7.2002.

emge

Lani