Borba sa visokom temperaturom

Started by stacka, July 14, 2009, 06:52:15 PM

Previous topic - Next topic

Despina

A, L, S

stacka

Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

Lukina mama

Evo meni Luka ima temperaturu  :crycry: ovde je 2:30 ujutru, poslala sam mm u apoteku da uzme toplomer, lek, i alkohol. Samo sam u jednom momentu osetila da je vruc a toplomer nemam  :wall: i pocela sam sa hladnim oblogama, da bi posle tumarala i nasla sirce i stavila mu carapice u sirce i vodu i evo ga jos ih drzi na nogama.

Juce poceo da kaslje, i dala mu sirup za kasalj, a bas je bio raspolozan, ko ga zna sta je...mada on spava, ne buni se kad mu stavljam obloge, niti kad ga masiram..

Jos nekih ideja, sve sam procitala, pa se nadam da ce proci.
Luka ,09 April 2005

stacka

:bighug:
Ajd izmerite za pocetak da vidis kolika je. Mozda je samo odreagvao na promenu klime, nama je na moru Aleksa jedan dan Aleksa imao T, 3 dan od dolaska, vrtela se oko 38, sutradan (i ostalih dana) kao da mu nista nije bilo.
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

AnaK

Samo da poželim da brzo spadne i ne vraća se  :kiss1:
Janko 23.7.2002.

Despina

A, L, S

disco2000

AnaK

Samo da proverim - T vode za kupanje je jedan stepen niža od temperature koju dete ima? Da li da je rashlađujem naknadno za po stepen?

Puni mi se kada, pliz, hitno.
Janko 23.7.2002.

stacka

Mislim da nema potrebe da rashladjujes jer ce se ona svakako kako vreme prolazi hladiti. Ali cek da proverim, nisam 100% sigurna.
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.

janavi

ja sam to uvek samo tušem, odokativno
Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it

Glitter

ja nikad ne punim kadu, odokativno tusnem par minuta max pa posle 15ak minuta opet

:bighug:

AnaK

Thx. I ja obično samo tušem, ali mu je mnogo loše i teško mu je da stoji. Neću vam reći sa koliko smo počeli, ali sada ima 38.9 i ja to smatram super uspehom :nesvest:
Janko 23.7.2002.

Glitter

Unabebili

Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

stacka

nisam uspela nista konkretnije da pronadjem :(
Nadam se da cete imati koliko toliko mirnu noc :bighug:
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.