Main Menu

Probušene uši

Started by AnaK, July 31, 2009, 03:02:02 PM

Previous topic - Next topic

moma

Kod nas busenje 5 eur. Isto tete fine, zabave djecu, crtaju tackice na usima, pa kao cvjetic na ruci ovo ono...

Dawn

I Ana je sa tri godine tražila da joj probuslšimo, to je čas posla :) Voli mindjuše i često ih menja.

dmi

ja imam na levom uvetu 6 rupica buseno je sve u srednjoj skoli
i na desnom 3
ni jedna nije zarasla a ne nosim vise
skoro sam proveravala :rofl:
Tesa Principessa 12.06.2005.
"...you're never fully dressed without a smile..."

"Act the way you'd like to be and soon you'll be the way you act."  — Leonard Cohen

Lani

Ja 7 na levom, 2 na desnom  :lol:, isto mislim da nijedna nije zarasla. Imamo isti broj samo drugačije raspoređene.
Iva trenutno ne nosi, skinuli smo ih kad je imala boginje, nešto su joj smetale, trebalo bi da joj ih vratim. Una nosi stalno.

dmi

Quote from: Lani on July 07, 2014, 09:33:56 PM
Ja 7 na levom, 2 na desnom  :lol:, isto mislim da nijedna nije zarasla. Imamo isti broj samo drugačije raspoređene.
Iva trenutno ne nosi, skinuli smo ih kad je imala boginje, nešto su joj smetale, trebalo bi da joj ih vratim. Una nosi stalno.

:lol:
rigidne device :rofl:

i tesa nosi stalno probusila je malo pre 4 rodjendana i menja ih cesto
Tesa Principessa 12.06.2005.
"...you're never fully dressed without a smile..."

"Act the way you'd like to be and soon you'll be the way you act."  — Leonard Cohen

cici

Prvom prilikom cu da vam pregledam usi :lol:

Lani

Ima da dođem kod tebe sa svih 9 u ušima.  :lol:

cici

Sve jedno cu da brojim :D

Saska

I Mina je probušila uši u Ušću pre par godina, a i ja tad sa njom jer su mi zarasle rupe. Ispostavilo se da joj (isto kao meni) smetaju minđuše, naprave joj se rane. Jedva sam joj skinula jednom i od tad neće više. Ja nosim i pored toga što mi smeta, tj stavim na par sati kad mi treba, pa skinem.

Lani

Ja plemenite metale nosim bez problema, bižuteriju ako mi se nosi stavim za određenu priliku, na par sati ili jedno veče... i čim dođem kući skidam, za svaki slučaj.

Dawn

3+2 kod mene, alergija na žuto zlato :crazy:

maxic

3 i 3 , al jedna zarasla, bas bih mogla da ponovim.  Ja ovih dana razmisljam o tome da probusim nos.
Anya 3-26-04
Milosh 12-31-05
Marko 8-3-07

linga

Jana je tek nedavno trazila i probusili smo, nosi uglavnom medicinke neke lepe, one joj kaze najvise prijaju.
ja imam samo po jednu rupicu, mislim da su zarasle jer godinama ne mogu da nosim nista, cak ni zlato  :crycry: naprave mi se rane.

Lani

Quote from: maxic on July 08, 2014, 02:33:13 AM
3 i 3 , al jedna zarasla, bas bih mogla da ponovim.  Ja ovih dana razmisljam o tome da probusim nos.

A jesi probala one fejk minđušice za nos, čisto da vidiš kako to izgleda i da li si to ti?

maxic

Quote from: Lani on July 08, 2014, 09:38:04 AM
A jesi probala one fejk minđušice za nos, čisto da vidiš kako to izgleda i da li si to ti?

One sto se zalijepe? Nije mi palo na pamet. Mogla bih bas da stignem veceras kuci s jednom takvom da vidim da li ce mm ostati na nogama.  Ma nisam to ja, toga se i bojim, ali mi je naspjelo da nesto ucinim od sebe :lol:
Anya 3-26-04
Milosh 12-31-05
Marko 8-3-07