Main Menu

Strahovi posle tridesete

Started by senka, August 09, 2009, 05:01:44 PM

Previous topic - Next topic

Unabebili

sta fali ljubavniku i u tridesetim?   :ces: :rofl:
Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

senka

Ništa, naravno   :D
nego se sve tešim da će me posle ovih strahova u tridesetim "ogrejati sunce" u 40-tim  :lol:
M.2000.
K.2003.
A.2006.
SD mama

maripoza

Quote from: senka on August 10, 2009, 01:15:05 PM
on mu dođe kao terapeut za taj nagomilani stres  :lol: :lol:

Ne on, nego oni. Znas da sad svaki terapeut ima svoju uzu specijalnost.  :lol: A stresovi razni vrebaju na sve strane.  :girl_haha:
Old enough to know better, but too young to care.

senka

Quote from: maripoza on August 10, 2009, 01:45:19 PM
Ne on, nego oni. Znas da sad svaki terapeut ima svoju uzu specijalnost.  :lol: A stresovi razni vrebaju na sve strane.  :girl_haha:

daaaaaaaaaaaa   :clap: :clap:
M.2000.
K.2003.
A.2006.
SD mama

MissL

Ja sam takoreci izmislila strah, otkad sam rodila Stiva stanje jos gore :wall: Ukratko visina i saobracaj (cudi me da sam uopste usla u onaj bus :girl_haha: ). Kad sam ga vodila da vidi Pobednika tresla sam se kao prut, nisam isla sto godina, a on je bas zeleo da dodje do ograde :wall: Ne znam da li sam ja drzala njega ili ipak on mene
Stiv 24.11.2003.

Ucinilo mi se da cu da prestanem da pusim :D

janavi

ja onda mora da nisam u  četrdesetim :lol:
Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it

senka

Quote from: janavi on August 10, 2009, 05:48:01 PM
ja onda mora da nisam u  četrdesetim :lol:

ne, ne, mora da si tek zagazila, pa još nisi upoznala njihove čari  :lol: :lol:
M.2000.
K.2003.
A.2006.
SD mama

maripoza

Senka, ja cenim da je ova tema vec pomogla da strahovi pocnu polako da popustaju, kako 30-te odmicu.  :girl_haha:
Old enough to know better, but too young to care.

Unabebili

Quote from: senka on August 10, 2009, 01:30:15 PM
Ništa, naravno   :D
nego se sve tešim da će me posle ovih strahova u tridesetim "ogrejati sunce" u 40-tim  :lol:

sto te grejalo sa trideset, grejace te i sa cetrdeset  :rofl:
Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

AnaK

Mnogo mi se dopalo:

QuoteOpasnosti u životu jesu realne, ali strahovi su već stvar našeg izbora...

http://www.lovesensa.rs/clanci/psihologija/sva-lica-straha
Janko 23.7.2002.

disco2000

martina

bas razmisljam, i pored sve moje anxiety, ja uopste nemam tako nekih strahova koji me more

mislim, bojim se visine, ali ne posebno nenormalno, mogu da odem visoko, i samo ne treba da gledam pravo dole, i ok sam. ne mislim da ce mi se nesto desiti, samo mi ruzan osjecaj

i ne idem na rollercoasters jer mi ne prijaju, ali kad sam bas morala zbog djece, isla sam.

imam neki mali strah od ruzne smrti, ali to je, mislim, u mojim okolnostima, sasvim opravdano, i opet nije da me nesto paralise

sad, kako titi dolazi u situacije da hoda okolo, imam malo strah oko njene sigurnosti... ali i na to se polako navikavam. i nadam se da me i neka sreca malo obidje, pa da joj se nista ne desi.

inace nisam imala neke strahove vezane za djecu, iako su luka i martin stalno bili na ivici pogibije kao manji, imala sam neki osjecaj da su spretni i da mogu... cesto su se ljudi cudili kako mogu da ih pustim, a meni je to bilo ok.

sto se tice izbora strahova... ne znam. citam ovu knjigu o anxiety... jadan taj covjek, svega se boji. javnih govora, povracanja, sunca, mjeseca... i pokusava da ih se oslobodi ali ne ide mu.
nekad pomislim samo da koliko god sam slucaj, ima i gore
tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:
Nije, jebiga, problem kad neobrazovana budala ima nerealnu ambiciju, već kad ima realnu mogućnost

vojka

mene je recimo strah da spavam sa otvorenim prozorima/vratima od terase
(kao mladja sam mesecarila i sad me je strah da deca ne pocnu) i recimo mm i ja tu nikako ne mozemo da nadjemo zajednicki jezik
drugi trip mi je oko padanja dece u kupatilu, imam vec citav, skoro, horor film u glavi  :lol:
Coka 22.8.2006
Dujka 23.7.2012

rafa

I dalje se plasim mraka, I da sam sama u istom  :girl_cray: :lol:
10.12.2002.
19.05.2005.

there's no truth, only perception

senka

M.2000.
K.2003.
A.2006.
SD mama