Main Menu

A sta cete da rucate?

Started by Deda, August 20, 2009, 08:40:34 PM

Previous topic - Next topic

Glitter

jela sam pre neki dan savrsenu pastu sa nekim sosom i prsutom, moram da se vratim u taj restoran da pitam sta stavljaju...tesko ce da mi padne... :lol:
danas dolazi sveki i sprema nesto a ja cu da aktiviram kompas na dnu ledja :D

Xe

Ovih dana sam naizmenicno rucala klopu donetu od mame i nesto sto sam stigla da zbrckam sama, valjda cu se ustaliti ovih dana.
Mama mi se izvinjava sto nas ne zove, tu joj je sestra iz Nemacke nekoliko dana, pa ne stize da skuva  :lol:
Danas grasak i pohovane paprike.
http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL

NenaS

:-X Danas nesto ''s nogu'', mm je na proslavi s firmom, Joka otisla na kampovanje sa deckom i drustvom - a ostatak nije imao nista protiv francuske pite i krofni... :-[ Sutra ionako sleduje prejedanje - nek odmore zeluce malo... ;)
Aleksandra   14.09. '87.
Jovana         29.12. '90.
Kristina        14.01. '97.

Jasenko        23.10. '95.
Nikola           01.11. '97.

maxic

Anya 3-26-04
Milosh 12-31-05
Marko 8-3-07

Unabebili

Rucali spagete - stiglo dete  :girl_haha:
Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

NenaS

Supu, salate, rostilj, rostilj i jos malo rostilja, domacu pogacu i kolac sa piskotama, pavlakom i jagodama..
Aleksandra   14.09. '87.
Jovana         29.12. '90.
Kristina        14.01. '97.

Jasenko        23.10. '95.
Nikola           01.11. '97.

Lani

Supicu i pijane batake  :)

Xe

Ispekla sam proju, ovog puta bez cimeta  :crazy: popodne mozda pojedemo neki rostilj na onom vasaru. Ako se predomislimo, nesto lovacko - sta ko ulovi po frizideru  :lol:
http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL

cici

janavi

supa s knedlama
ovog puta super ispale :clap:
Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it

Maki

Gulas.A sutra prezderavanje - dolaze moji,sestra,zet i malena na rostilj kod nas.Bice veselo.

Lani

Quote from: janavi on May 01, 2010, 03:24:04 PM
supa s knedlama
ovog puta super ispale :clap:

I meni su super ispale što se ukusa i gustine tiče. Samo što su ogromne, kao Ivina šaka.  :crazy: :lol:

Gost51

mm pekao rostilj
a sad sprema neko ogromno pile za raznjic

janavi

Quote from: Lani on May 01, 2010, 04:32:59 PM
I meni su super ispale što se ukusa i gustine tiče. Samo što su ogromne, kao Ivina šaka.  :crazy: :lol:
isto :rofl:
biće drugi put sitnije, u'vatila sam im potrebnu gustinu :)
Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it

Lani

Ja sam moje odmeravala kašičicom za kafu, znači duplo manje od toga treba da budu da bi na kraju bile normalne veličine.
Što ti kažeš, važno da smo potrefili gustinu.  :)