Main Menu

A sta cete da rucate?

Started by Deda, August 20, 2009, 08:40:34 PM

Previous topic - Next topic

Finalina

danas imam petoro dece u kuci, pravicu palacinke i pitu. Ko bude hteo supu, dobice i to.

Imam punjene paprike, bice i salate.

janavi

Quote from: zokaS on August 28, 2009, 12:16:21 PM
.......opet nisi danas nista jelaaaaaaaaa? :blink:

`osh ti dodjem sa 3,750 gr.vrucih pogacica,a? :)
nisam :(
tek ću sad, mada nisam ni gladna
Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it

Despina

Uz ono sve ispekla sam i paprike :)
A, L, S

aleks

domacu pilecu supu. dosta od mene za danas :turpija:
dete zapecenu testeninu od juce, a mi cemo burek. nije bas rucak, ali mm ionako stize tek oko 19h :hm:
Aleksandar - 25.06.2006
Sofija - 23.09.2010

Zumbulica

Quote from: cici on August 28, 2009, 02:45:07 PM
Recept za ovo, molim.

Jedan malecki iseckan crni luk i jedan cen belog,  proprziti na ulju i maslacu, dodati 2 vece rendane sargarepe (ili jednu sargarepu i jedan krompir ....), promesati i dodati 3 case vode, ne mora dugo da se kuva. Zaciniti sa kockom supe ili vegetom, moze da se izmiksira ako volite i na kraju dodati solju kukuruza secerca da se kuva jos 2 minuta. Seckani persun kad se skloni sa sporeta Ja dodajem jos samo po kasiku pavlake u tanjir. Skroz je jednostavno i lagano. Isti princip i za drugo povrce, ima bezbroj varijacija. Moze da se zgusne sa grizom ili brasnom.
....moje srce, ptica divljine, naslo je svoje nebo u tvojim ocima ....

Unabebili

pljunite me
rucala sam RATLUK :wall: :wall: :wall:  :shout:
Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

cici

Quote from: Zumbulica on August 28, 2009, 05:25:11 PM
Jedan malecki iseckan crni luk i jedan cen belog,  proprziti na ulju i maslacu, dodati 2 vece rendane sargarepe (ili jednu sargarepu i jedan krompir ....), promesati i dodati 3 case vode, ne mora dugo da se kuva. Zaciniti sa kockom supe ili vegetom, moze da se izmiksira ako volite i na kraju dodati solju kukuruza secerca da se kuva jos 2 minuta. Seckani persun kad se skloni sa sporeta Ja dodajem jos samo po kasiku pavlake u tanjir. Skroz je jednostavno i lagano. Isti princip i za drugo povrce, ima bezbroj varijacija. Moze da se zgusne sa grizom ili brasnom.
Super, hvala.Deluje ukusno i brzo.

Deda

Sutra spageti bolonjeze plus pilav od danas
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

cici

maxic

Ja se nadam da cemo i mi danas naci nekog Tosu, nista nisam smislila. U najgorem slucaju, riblji stapici i zelena salata.
Anya 3-26-04
Milosh 12-31-05
Marko 8-3-07

cici

A u nedelju kuva sveki, samo još to ne zna :lol:

Finalina

ja ne bih kuvala, mrzi me da na to sada mislim, ali nadam se da ce me to sutra ipak zabaviti

rafa

Na ovoj temi bas dobro zezanje.  :clap:

Nisam kuvala nista ljudski vise od mesec dana, ah ti odmori.
I mislim da ce se taj trend nastaviti, sveze smo preseljeni.   :crazy:
10.12.2002.
19.05.2005.

there's no truth, only perception

Deda

Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006

gasha

Katarina  24.10.2002.
Dusan 18.05.2004.