Main Menu

Slomili smo donje zubice :(

Started by simply, August 25, 2009, 09:23:50 AM

Previous topic - Next topic

Dawn

AnaK

I ja da  :kiss1: To stvarno zvuči kao jezivo težak pad, i prava sreća što su samo zubići stradali  :kiss1:
Janko 23.7.2002.

Praslin

Nemoj da se sekiraš.
Sreća je što su mlečni otišli. Ćerka moje drugarice je polomila gornju jedinicu (stalnu) 6 meseci nakon što je izašla.

Izrašće novi, to je bitno, a kada će - čuće se.

:kiss1:

"Jao šta nas čeka, biće meni ove gliste milina jednog dana, sa setom da ih se sećam" - Disco

Dusica

Evo David je tako tresnuo, razbio gornje jedinice, rasekao usnu i to posteno. Otisli smo kod zubara, izvadila mu je obe jedinice i rekla da je usna trebala da se sije medjutim sve mu je samo zaraslo.
Jedinice nove mu jos uvek nisu izrasle, niti se vide da ce u skorije vreme izaci

Nije nista to strasno, jedino sto se ona uplasila i sto je boli :(
:kiss1: za devojku

cici

maxic

:kiss1: :kiss1: :kiss1:
Anji su poceli zubici da se mjenjaju sa nepunih pet , nadam se da ce i vama pozuriti.
Anya 3-26-04
Milosh 12-31-05
Marko 8-3-07

zvoncica

Uh, misa mu! Narasce novi, sreca da su mlecni.  :kiss1:

MissL

Stiv 24.11.2003.

Ucinilo mi se da cu da prestanem da pusim :D

nelly

jao :nokti2: mogu samo da pomislim kako ti je bilo
a ona, mrvica mala sigurno se puno uplašila :girl_sad:

ljubim te
...okrenuću lice prema suncu i senke će ostati iza mene ...

Xe

Quote from: Dusica on August 25, 2009, 03:28:54 PM

Jedinice nove mu jos uvek nisu izrasle, niti se vide da ce u skorije vreme izaci

Nije nista to strasno, jedino sto se ona uplasila i sto je boli :(
:kiss1: za devojku
One izadju malko kasnije nego sto bi uobicajeno izasle. Ali izadju :) Milici su kasnile jedno sest meseci u odnosu na generacijski prosek.
http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL

Lukina mama

Luka ,09 April 2005

Beatrix Kiddo

Joj, dusa moja  :(

Dobro je da se nije vise povrijedila, a zubici ce izrasti  :kiss1:
Balša  02.09.2002.
Varja  29.07.2004.
Uroš   07.05.2007.

simply

Evo nas sa raportom.
Bili kod zubara, pogledao, konstatovao da imamo elasticnu vilicu na nasu srecu, i odemo da snimimo zub. Oba su skroz izbijena al velika sreca je to da novi zubici koji su unutra nisu natuceni sto se, kaze Dr cesto desi u ovakvim slucajevima. Tacno se vide novi zubi :) i super su cijeli ;) Prosli smo i bolje nego sam se nadala.

Ali, culi smo se i sa tatom... dakle nemogu vam opisati tu tragediju, ja neznam jel vise ona plakala sinoc ili on veceras preko telefona... uzas... a ja nemam adekvatne rijeci da ga utjesim tamo daleko... Sad je sav u fazonu " molim te ne vodi ih nigdje vise, nek sjede kuci, nece im nista biti..." iako se sve to moglo i kuci desiti al ajde, nisam znala kako da ga smirim uopste. On nista nije vidio i vjerujem da zvuci gore nego sto jeste, ali dzaba mi to sada...

Ja i dalje nemogu da se opasuljim da ona niti jednu ogrebotinu niti modricu nema na tijelu, kako je uopste pala nije mi jasno.

Ona vec danas jede i grize i zvace najnormalnije, i pomalo zaboravlja na sam dogadjaj, al ja ga nikada necu zaboraviti... ufff, ego sad mi tezi mm i smirivanje njega nego sve ostalo...

Lukina mama

Bravo za Enu a tata brine vise jer nije tu sa vama, sve to na daljinu izgleda mnogo gore veruj mi  :bighug:
Luka ,09 April 2005

stacka

:bighug: dobro je da je ipak sve proslo kako jeste, zubici ce izrasti, ljubim vas puno!
Aleksa - 22.12.2006.
Maša - 7.6.2010.