Main Menu

US Open 09

Started by chokoladica, August 27, 2009, 09:01:29 PM

Previous topic - Next topic

chokoladica

Tsonga izgubio??? Woooooooooow  :o

chokoladica

Rafael Nadal was kissed by a fan who invaded the Arthur Ashe Stadium court after he beat Gael Monfils to reach the U.S. Open quarter-finals on Tuesday.

The Spaniard was returning to his chair having removed his shirt when the male fan put his arms around the former world number one and planted a kiss on his cheek.

Security staff bundled the fan away quickly while a smiling Nadal appeared unruffled by the incident.

:girl_in_love: :girl_in_love:

pra-sence

chokoladica

Aha  :D
Garice, 2 deo 1/4ATP je zakljucan?

Xe

Videla sam da je Rafa krenuo da dobija gemove, a i Monfils se izduvao, ali mi je komp bio iskljucen, pa sam vam ostala duzna za izvestaj  :girl_haha:
U svakom slucaju ,zanimljiva teniska noc.
http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL

maripoza

Quote from: chokoladica on September 09, 2009, 09:08:41 AM
Aha  :D
Garice, 2 deo 1/4ATP je zakljucan?

Ju.  :o Kako? Trebalo bi da je sve otkljucano.  :ces: Ajd probaj sad ponovo.

Garice, nisu svi alergicni na cheek kissing kao ti.  :girl_haha: :girl_blum:
Old enough to know better, but too young to care.

chokoladica

Xe

Ja ne bih imala nista protiv da me Nadal poljubi, pa makar i u obraz  :-[ :tenism:
A verujem da se ostatak kladze slaze sa mnom  :turpija:

chokoladica

maripoza

Ste videle kako se zavrsava ovaj tekst: http://www.blic.rs/sport.php?id=109982:blink:
A pogledajte i komentare citalaca.  :girl_haha:
Old enough to know better, but too young to care.

chokoladica

Ja sam prvo procitala tekst i naravno podigla obrve kad sam videla "spuste Mareja sa pozicije broj dva na ATP listi na neko njegovim kvalitetima primerenije mesto" . A koje bi to bilo? 4. ?  :rofl: Stvarno je komentar malo glupav. Ja ne volim kako Marej igra , sto se mene tice on je za ATP isto sto i Wozniacki za Wta .

nelly

Quote from: Xe on September 09, 2009, 10:34:00 AM
Ja ne bih imala nista protiv da me Nadal poljubi, pa makar i u obraz  :-[ :tenism:
A verujem da se ostatak kladze slaze sa mnom  :turpija:
ne mora da poljubi on mene,sve4 cu ja sama :girl_haha:
...okrenuću lice prema suncu i senke će ostati iza mene ...

Xe

Quote from: chokoladica on September 09, 2009, 01:00:10 PM
Ja sam prvo procitala tekst i naravno podigla obrve kad sam videla "spuste Mareja sa pozicije broj dva na ATP listi na neko njegovim kvalitetima primerenije mesto" . A koje bi to bilo? 4. ?  :rofl: Stvarno je komentar malo glupav. Ja ne volim kako Marej igra , sto se mene tice on je za ATP isto sto i Wozniacki za Wta .
Meni on vise dodje kao reakcija na komentare svuda u svetu, da su Englezi nadmeni kreteni koji su uzdigli Mareja u visine, pa je i on poverovao da je neko :rofl:
Uzivala sam dok sam citala neke komentare na ES  :girl_haha:
Doduse, Marej je izjavio da je lose igrao i da je zato izgubio mec, opet ni reci o tome kako protivnik igra dobro, ali je mozda caka u tome da su oni psiholoski toliko nabrijani na pobedu i usredsredjeni na ono sto oni moraju da urade, da tu nema mesta razmisljanjima o onom drugom.
Mozda.
U svakom slucaju, drago mi je sto Noj ide kuci  :tenism:
Nelly, govoris kao iskusna teniska navijacica  :navijacice2:

chokoladica

Quote from: Xe on September 09, 2009, 01:12:03 PM
Meni on vise dodje kao reakcija na komentare svuda u svetu, da su Englezi nadmeni kreteni koji su uzdigli Mareja u visine, pa je i on poverovao da je neko :rofl:
Uzivala sam dok sam citala neke komentare na ES  :girl_haha:
Doduse, Marej je izjavio da je lose igrao i da je zato izgubio mec, opet ni reci o tome kako protivnik igra dobro, ali je mozda caka u tome da su oni psiholoski toliko nabrijani na pobedu i usredsredjeni na ono sto oni moraju da urade, da tu nema mesta razmisljanjima o onom drugom.
Mozda.
U svakom slucaju, drago mi je sto Noj ide kuci  :tenism:
Nelly, govoris kao iskusna teniska navijacica  :navijacice2:
Pa ne znam zasto nase novine moraju tako da reaguju.Valjda zato sto je nas igrac iza Mareja? :rofl: Malo klinacki, priznaj.
Marej je bio favorit za svaki ebeni GS ove sezone, naravno, samo u glavi Engleza . Medjutim,hteli mi da priznamo ili ne, on je ove sezone ipak imao dobre rezultate, koji nisu pali s neba eto tek tako. Marej jeste igrao lose, e sad da li je to zato sto je Cilic igrao dobro ili ne, nemam pojma. Recimo , juce je Kim pobedila Na Li iako je imala 9 vinera i 26 neiznudjenih gresaka.  Ta statistika (a vi znate da ja statistiku volEm)  uopste nije dobra. Kim je pobedila ne zato sto je igrala mnogo dobro, Na Li je imala , pazi sad ovo : 9 vinera i 43 greske (recimo , mozda koja gore dole ) . Kim sa takvom igrom nema sanse protiv Serene. Nisam upoznata sa statistikom ovog meca, a i samo sam pratila LS ,nisam ga gledala, mada citam da ljudi komentarisu da je Marej odigrao najlosije moguce. Ipak ne vidim cemu drama . 1/4 finale uopste nije lose. E sad, sto je branio finale, to je druga prica.

Xe

Statistika Cilic-Marej je bila vise nego smesna. Recimo, procenat prvog servisa kod Cilica bio je tridesetak odsto, reporter nije mogao da veruje  :rofl: citao dvaput  :rofl:
Ma naravno da je klinacki, navijacki i nezrelo pisati tako nesto u novinama. Sasvim je u redu da je to, recimo, komentar ili blog, ali zaciniti obican izvestaj licnim utiskom je prosto receno, pacerski.
Ali pali :) vidis koliko ih se javilo  :rofl: