Main Menu

US Open 09

Started by chokoladica, August 27, 2009, 09:01:29 PM

Previous topic - Next topic

Dada

Milica 23.09.1995.
Djina 28.12.1996.
Jovan 29.08.2000.

Finalina

uzas, ne verujem da ovo zelim da gledam

chokoladica

Pa nije toliki uzas. Novak je igrao dobro. Ipak, nesto mi nije tip koji se vraca posle 2 0 u setovima, tako da sad ocekujem neki rezultat.. 62 63 za Feda naravno. Dobro, u svakom slucaju je ocekivano, iako sam se kladila na Novaka u 5  :rofl:

Finalina

pa sta je veci uzas  :lol:  ..... i ti si se pogubila :rofl: , razumljivo

chokoladica

Quote from: Finalina on September 14, 2009, 12:39:52 AM
pa sta je veci uzas  :lol:  ..... i ti si se pogubila :rofl: , razumljivo
Pa veci uzas je da lako izgubi mec , da pravi mnogo gresaka, itd. Jeste , mozda vise frustrira kad igras dobro i gubis, ali za moj pojam je to bolje nego da se "sagnes" samo zato sto je preko puta Fed  :)

maripoza

Quote from: chokoladica on September 14, 2009, 12:35:40 AM
Ipak, nesto mi nije tip koji se vraca posle 2 0 u setovima,
Bas htedoh to da kazem. Pogotovo ne protiv Feda. Posle prvog seta sam se jos i nadala, a sad.... :(
No, videcemo..... :D
Old enough to know better, but too young to care.

Finalina

Quote from: chokoladica on September 14, 2009, 12:46:12 AM
Pa veci uzas je da lako izgubi mec , da pravi mnogo gresaka, itd. Jeste , mozda vise frustrira kad igras dobro i gubis, ali za moj pojam je to bolje nego da se "sagnes" samo zato sto je preko puta Fed  :)

pa sad bas da priznam i da se ne tesim tako lako, posle toliko vremena

chokoladica

Ma niko ne kaze da je lako tako utesiti se, al' sta je tu je. Fed osvaja US Open od 2003. mislim, stvarno..  :hm: Dosadno...mozda bi delpo mogao  :lol:

Finalina

pa to ti kazem, covek zvani Fed je neverovatan i opet to gledamo...ja navijam da Nole zada novi zadatak, samo da ovaj prvo savlada(mo)

maripoza

Dobar je, drzi se. :) Neretko mu se desavalo da, kad mu gori pod nogama, popusti i ocas posla izgubi mec.
:pljucka: da ne ureknem. :lol:

chokoladica

maripoza

:crycry:
No, dobro je igrao, bio na visini zadatka... nemamo razloga da budemo nezadovoljni (ko da nas neko pita :lol:).

Videste li onaj poen kroz noge?  :o

Xe

Nole napreduje u tenisu, svaka mu cast. Samo mi je zao sto stalno nailazi na nepremostive prepreke: kad je bio 4. naletao je na Nadala u usponu, stalno je gubio u polufinalu od njega, sad ga stalno ceka nabrijani Fed, a ono g@vno od JMDP-a provuklo se do finala, e, na to sam besna kao niko!  >:( >:(
http://mojetvoko.wordpress.com/
moram ovo da loliram by MissL

Finalina

pa stvarno je F neverovatan, kada ni Nole ne moze da ga polulja da posustane u ovom lancu pobeda

svaka cast obojici!! ( narocito  F "na udarcu zivota" )

maripoza

Kladza stoji 'vako:

ATP 1/2:

3 - Xe  :clap:
2 - Choko, Cekcek
0 - Stacka, Pra-sence, Maripoza   :dance1: :lol:

-------------
finale: Federer 4