Main Menu

Cipele

Started by chokoladica, September 08, 2009, 09:47:42 PM

Previous topic - Next topic

TINK

Prsla sam nacisto, kupila sam 2 para Crocs cizmi  :crazy:. Jos se secam mog zgrazavanja na Crocs obucu  :lol:, doduse jos uvek se zgrazavam  :lol:, ove cizme su mi izuzetak  :girl_haha:. Bas su mi coool, i  svidja mi se kako idu uz mene  :girl_haha:. Obucu stalno kupujem i obozavam  :girl_in_love:, ali ove su mi posebne, mislim da cu zimu provesti u ova dva para  :lol:, onih par komada cizmi sto sam kupila zadnjih mesec dana mogu komotno da vratim  :lol:. Uzela sam ove kao sa prve slike i crne.

Stvarno izgledaju grozno sad kad ih malo bolje pogledam  :crazy:  :lol:, ali tako extra stoje  :wub:

Nanny Ogg

e bas ne izgledaju grozno  :ljut:

sigurno super stoje!

Ajte zene, ne dram'te

TINK

Uhhhh gle sto su braon lepa, nisam ih videla u radnji. Bile su samo ove khaki i crne. Moracu jos malo da procunjam  :girl_in_love:

Samo mi oko velicine nije jasno. Uzela sam W9, jel to 40? Malo su mi knap, a W10 su mi komotne, a i lepse izgledaju ove manje na nozi  :-[. Zalosne jos su gumene, samo im jos fali da mi budu i velike  :lol:

Nista, moracu malo skratiti nokte na nogama  :lol:. Ko sisa french, ionako je zima  :lol:

Glitter

inace one karirane replay u ks radnji su 100jura u uscu 180  :wall:

vala za stotku cu da ih kupim :lol:

maripoza

E, to ti je strava metod.
Kad nadjem neke skupe cipele, saljem tebi i Ivki sliku da mi nadjete negde jos skuplje, pa da nemam grizu savesti kad ih kupim. :lol:
Old enough to know better, but too young to care.

janavi

meni lepše one ugg, ja se smišljam jedne one sa dugmadima da kupim, imam u modnoj kući
Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it

Glitter

Quote from: maripoza on October 02, 2010, 08:49:17 PM
E, to ti je strava metod.
Kad nadjem neke skupe cipele, saljem tebi i Ivki sliku da mi nadjete negde jos skuplje, pa da nemam grizu savesti kad ih kupim. :lol:
ma nema tu grize savesti  :lol:

maripoza

Quote from: Glitter on October 02, 2010, 09:01:42 PM
ma nema tu grize savesti  :lol:
Ma preventiva je preventiva, da budemo sigurni. :lol:
Old enough to know better, but too young to care.

cici

Quote from: Glitter on October 02, 2010, 08:35:33 PM
inace one karirane replay u ks radnji su 100jura u uscu 180  :wall:

vala za stotku cu da ih kupim :lol:
Izgleda da ima dva modela, i ja sam jedne karirane videla za 100.

Glitter

ma iste samo samo snizene...pise predjasnja cena oko 17 hiljada

TINK

Quote from: janavi on October 02, 2010, 08:52:58 PM
meni lepše one ugg, ja se smišljam jedne one sa dugmadima da kupim, imam u modnoj kući

Meni nema lepse, ja bih sve, sve mi se svidjaju  :lol:

Ugg ovde nigde nemogu da nadjem, imaju samo kopije  :girl_sad:, a predivne su mi  :love32:. E sad ako ih porucim online, nisam sigurna zbog velicine, nemogu ni za boju da se odlucim, ma nista  :lol:. A kostaju oko 200-300$, tako da mi se ne uzimaju na slepo dok ne probam. Ni ove nikad ne bih uzela da ih nisam obula  :girl_in_love:

Glitter

ja se zapalila da malcu za vrtic kupim kroksice sa krznom, ali prave...majku im 30 jura :crazy:

disco2000

Pa, dobro, k'o ciciban :rofl:

Glitter

krece u vrtic mora da bude fensi ljubi ga majka :girl_haha:

AnaK

Ako nije ekstremno zimogrožljiv, ja bih izbegla krzno. Pretople su, zaista.
Janko 23.7.2002.