Main Menu

Cipele

Started by chokoladica, September 08, 2009, 09:47:42 PM

Previous topic - Next topic

Glitter

ne znam, ako mu nogicama nije toplo ruke mu budu ledene i zali se da mu je hladno...jel to zimogrozljivost ?

AnaK

Nemam pojma, ja sam kupila te crokse sa krznom (divljake, doduše) i sebi i Janku pre dve zime, jer su nam noge uvek hladne. Oboje smo posle 3 dana izvadili krzno, bilo nam je neizdrživo toplo. Mislim da vrtće dobro greju, i da će mu se nego skuvati. Posle toga sam ih korisztila samo kad uđem s polja, sa smrznutim i ukočenim nogama, jedno pola sata. Za to su mi savršene  :girl_haha:
Janko 23.7.2002.

Ivy

Quote from: Glitter on October 02, 2010, 08:35:33 PM
inace one karirane replay u ks radnji su 100jura u uscu 180  :wall:

vala za stotku cu da ih kupim :lol:

:clap: :clap: :clap:

Quote from: cici on October 02, 2010, 09:12:25 PM
Izgleda da ima dva modela, i ja sam jedne karirane videla za 100.

ja ne znam koje su vam te druge??? ove moje su 100

cici

Ne znam sad ni ja morala bih da uporedim, videla sam oba para u istoj radnji samo na različitoj lokaciji.

Ivy

Quote from: maripoza on October 02, 2010, 08:49:17 PM
E, to ti je strava metod.
Kad nadjem neke skupe cipele, saljem tebi i Ivki sliku da mi nadjete negde jos skuplje, pa da nemam grizu savesti kad ih kupim. :lol:

:lol:

Ivy

Quote from: cici on October 02, 2010, 10:55:56 PM
Ne znam sad ni ja morala bih da uporedim, videla sam oba para u istoj radnji samo na različitoj lokaciji.

:think:

u ponedeljak idem po one sa krznom, bas cu da svratim da pogledam ima li jos neki model...ja mislim da nema, samo druga boja...

cici

Nije isključeno da su se meni pomešali modeli i cene.

Glitter

one sa krznom su :nesvest: i cena im je ubiva na mesto  :rofl:

za stotku bih kupila karirane ali cu cekamda padnu na 6 iljada...ako idak panu...sad sam sirota  :lol:

cici

Pašće samo je pitanje kad, negde posle NG verovatno.Sumnjam da će brojevi da se razgrabe.

Ivy

Quote from: Glitter on October 02, 2010, 11:00:13 PM
one sa krznom su :nesvest: i cena im je ubiva na mesto  :rofl:

za stotku bih kupila karirane ali cu cekamda padnu na 6 iljada...ako idak panu...sad sam sirota  :lol:

znam znam...zvali me jutros, zatekli me nespremnu   :lol: mora da se otvori kapetan na ladju  :-X

Ivy

Quote from: cici on October 02, 2010, 11:05:44 PM
Pašće samo je pitanje kad, negde posle NG verovatno.Sumnjam da će brojevi da se razgrabe.

ma hoce sigurno, samo meni je problem broj, 39 nikad nemaju  :crycry: pa moram da kupim odmah, izgleda da sve kupoholicarke nose moj broj  :ljut:  :rofl:

cici

E ja više ni ne znam koji broj nosim, počela sam kao neki ovde :D stajem u sve od 37 do 39 :rofl:

Ivy

Quote from: cici on October 02, 2010, 11:16:44 PM
E ja više ni ne znam koji broj nosim, počela sam kao neki ovde :D stajem u sve od 37 do 39 :rofl:

stajem i ja kad nema 39 :lol:

cici

Ali ozbiljna sam :rofl: mada zvuči drugačije :lol: zavisi od proizvodjača.

Glitter

za te pare samo MOJ broj priznam :lol:
dakle 39, samo sto ovde ne verujem da ce da se razgrabe...mada ako odem do jednog dobavljaca u Aleksandrovac pre toga ;smajli koji trlja ruke:  :lol: