Main Menu

Cipele

Started by chokoladica, September 08, 2009, 09:47:42 PM

Previous topic - Next topic

AnaK

Jao, da. Za vikend sam naletela kod kineza na feeeeenomenalne, otkačene, šarene gumenjake, 1.000 din par. Te braon na svetlo plave tufne, te crne na šarene cvetiće, te... Fenomenalne, stvarno.
Janko 23.7.2002.

maripoza

Daj posalji te tvoje Kineze ovamo.
Tj jednog ovamo, jednog kod Nanny. :lol:
Old enough to know better, but too young to care.

AnaK

Rado bih  :girl_in_love: Ali čak nisam sigurna ni da vas pošaljem kod njih, to je nešto bilo van lokala, delovalo je kao privremeno. Al' ubedljivo najlepše koje sam videla  :girl_in_love:
Janko 23.7.2002.

Nanny Ogg

:girl_sigh:

Kod provincijskih Kineza toga nema  :girl_cray:

Ajte zene, ne dram'te

AnaK

I ovde je bilo bukvalno na jednom travnjaku, prvi put vidim  :girl_haha:
Janko 23.7.2002.

dmi

jao sto su vam lepe cizmeeeeeeeeeeeee

ivka koje su ti to cipelke iz alda?daj linAk? tnx
Tesa Principessa 12.06.2005.
"...you're never fully dressed without a smile..."

"Act the way you'd like to be and soon you'll be the way you act."  — Leonard Cohen

Margarita

alex, savrsene su i jedne i druge :good:
AnaK, to sve sto se jednom pojavi kod Kineza, brzo se razmnozi :girl_haha: tako da verujem da ce ih biti jos :)

MissL

jao jao jao ph kako su doooooooobre ove 25 :nesvest: :nesvest: :nesvest:  :crycry: :crycry: :crycry:
anKi rekoh na tricama, vise ne znam gde sta pisem, braon su mnogo lepse :girl_in_love:
aleks - crvene odma' :good:
Stiv 24.11.2003.

Ucinilo mi se da cu da prestanem da pusim :D

aleks

ciciii, sto su dobre cipele :nesvest: savrsene  :good:

nanny, ja ne znam da ima guemnih cizama koje su uske oko listova :think: ako naletim na nesto tako, javljam ti, mada sam gotovo ubedjena da nema. sve su gore ogromne i siroke.

ja se i dalje dvoumim. Mislim da cu u prvom krugu crvene (uz moj novu zimski kaput), a onda za njima i zelene (uz ne znam ni ja sta).  jaooooo, dilama, dilema  :wall:
Aleksandar - 25.06.2006
Sofija - 23.09.2010

:ph34r:

gumene cizme uske oko listova mogu da se nadju u Planici..doduse samo jedan model..ostale su klasicne siroke

Nanny Ogg

alex, ja sam jedne bas onakve kakve trazim videla proletos tu kod tebe..uske oko listova, lagane, predivnih boja..ali bile su 60 evra :nesvest:  :crycry:

ph, thx, bas cu da pogledam i tamo  :kiss1:

Ajte zene, ne dram'te

aleks

ahaa. pa da pogledam ja opet? mozda ubodemo neko snizenje  :think: mislim, 60 e, oni nisu normalni  :hm:
Aleksandar - 25.06.2006
Sofija - 23.09.2010

MissL

na nekim fotkama mi ove Tigar izgledaju uze :think:
http://www.tigar.com/Slike/maniera/maniera_mkaran_1v.jpg
samo sam cula da su teske
Stiv 24.11.2003.

Ucinilo mi se da cu da prestanem da pusim :D

Nanny Ogg

ma jok, hvala ti  :bighug:
ja sam to videla u onoj nekoj mega-giga preskupoj radnji na 3 sprata (mislim da je u onoj ulici gde je i H&M) i znam da sam se :nesvest: od svih cena tamo, ne samo za cizme..cisto sumnjam da su pojeftinile  :crycry:

Ajte zene, ne dram'te