Main Menu

Cipele

Started by chokoladica, September 08, 2009, 09:47:42 PM

Previous topic - Next topic

maripoza

Quote from: cici on October 13, 2010, 08:50:35 PM
ja to dok ne porbam i ne opipam ne kupujem čak ni da je sve free :lol:
Tako je, Cici, objasni joj. :D

E da, ja bih neke gumene sarene cizme, al me mrzi da trazim po gradu. :lol:
Old enough to know better, but too young to care.

Ivy

mene ne mrzi  :lol: eh da sam vam blize imala bi sve informacije :rofl:

Kakve sam crne kozne salonke u Aldo vidjela  :crycry: "pokrivena" platforma.. sa sve otvoreni prstici  :crycry:  :rofl:
cekam honorar pa pravo po njih....dako ne prodju jos koji dan :nokti2: cijena im je"fina"
Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.

ko zna... mozda me i sacekaju.... :crazy:  kapetanu ne smijem da se javljam vise  :rofl:

trebaju mi i bez...trazim ih odavno....bilo je finih mdela tu i tamo...ali nista za padanje u nesvjest... :ljut:

vidjela i jedne ravne crne kozne ....  :crycry:  mogu da budu ispod i preko koljena... :girl_in_love:

ph odlicne cizme  :good:

alex zelene  :good:

Anka  :good: :good: :good:

Nanny Ogg

Quote from: maripoza on October 13, 2010, 09:18:22 PM
E da, ja bih neke gumene sarene cizme, al me mrzi da trazim po gradu. :lol:

Isto..godinama vec trazim, i sve koje nalazim su mi ili presiroke u listovima, ili preteske, ili preskupe. Sad sam dosla u fazu da cu cak i ovu poslednju zamerku da zanemarim, samo da nadjem nesto lepo...  :crazy:

Ajte zene, ne dram'te

cici

Ako ja znam šta je Ivy sad napisala :rofl:

maripoza

Nanny, pa meni se cini da toga sada ima dosta po gradu (i po pijacama :lol:). Samo meni mrsko da idem da obilazim i da biram. Vise volim da kupujem tako sto ugledam nesto i padnem s nogu. :) Al ne mogu da ugledam kad u grad izlazim samo kad su radnje zatvorene. :rofl:

Ivy, nemam ja nista protiv ni da mi dojavis sta ima tu kod tebe. taman dve muve jednim udarcem. :turpija:  (Al gledaj da javis kad je tamo lepo vreme za kupanje.  :girl_haha:)

Ivy

Quote from: cici on October 13, 2010, 09:42:39 PM
Ako ja znam šta je Ivy sad napisala :rofl:

Glitti prevedi joj  :turpija:

:rofl:

cici

Ma znam sad ćeš da odeš i kupiš još 5 pari :rofl:

Nanny Ogg

pozo, ma ima ih dosta, u skoro svakoj radnji, nisu ni skupe, ali to je taj tupavi model koji se toliko siri od gleznjeva nagore da su mi presiroke cak i kad naguram farmerice unutra  :crazy: Mislim, ajd sto mnogo ruzno izgleda, nego cu da ih izgubim negde usput  :lol:

Modeli koji su nesto uzi se teze nalaze, a jedine dovoljno uske (i dovoljno lepe) koje sam videla su preteske, od uzasno tvrde gume ih prave, ne odgovara mi ni to. :(

Ajte zene, ne dram'te

maripoza

6, Cici, 6. :lol:

Quote from: Ivy on October 13, 2010, 09:34:45 PM
1. Kakve sam crne kozne salonke u Aldo vidjela  :crycry: "pokrivena" platforma.. sa sve otvoreni prstici  :crycry:  :rofl:

2. trebaju mi i bez...trazim ih odavno....bilo je finih mdela tu i tamo...ali nista za padanje u nesvjest... :ljut:

3. vidjela i jedne ravne crne kozne ....  :crycry:  mogu da budu ispod i preko koljena... :girl_in_love:

4. ph odlicne cizme  :good:

5. alex zelene  :good:

6. Anka  :good: :good: :good:

cici

maripoza

Pih, Nanny.
Ja, doduse, nijedne jos nisam probala. :lol:

cici

Aaaa pa ja jesam jedno 7 pari :rofl:

Ivy

ko zna... kooooooooooo zna mozda na kraju i bude ta cifra :crazy:  :rofl: lele  :rofl:

Glitter

Quote from: Ivy on October 13, 2010, 09:45:49 PM

Glitti prevedi joj  :turpija:

stizAm  :lol:

sve sam razumela...i onaj deo oko kapetana  :lol:

cici

E ja sam razumela deo oko kapetana :D