Main Menu

Cipele

Started by chokoladica, September 08, 2009, 09:47:42 PM

Previous topic - Next topic

maripoza

Pa otidji, nije ti to daleko. Javi sta si nasla. :D
A ti si me u stvari usmerila, posto si mi rekla ko je proizvodjac :kiss1:, tako sam pronasla u kojim se sve prodavnicama i drzavama prodaju, pa sad maltretiram ljude da mi pogledaju.  :-[  :girl_haha:
Old enough to know better, but too young to care.

MissL

Pozo nazalost nema, sad mahom imaju cizme. Ima jedan slican model, sa nizom stiklom, 6900 ali nije lep kao ove :(
Stiv 24.11.2003.

Ucinilo mi se da cu da prestanem da pusim :D

maripoza

:(
hvala ti sto si bila. :kiss1:

MissL

Nema na cemu, bas sam nesto mislila da ce ih biti
Stiv 24.11.2003.

Ucinilo mi se da cu da prestanem da pusim :D

AnaK

Samo da vam pokažem u šta sam se (nesrećno, ofkors :girl_sigh:) zaljubila:

http://www.zappos.com/camper-twins-21329-grey
Janko 23.7.2002.

Lani

Koliko li su po našoj parohiji kad su na sajtu 164 USD? :crazy:

AnaK

Ne smem ni da zamislim  :crazy:  :crycry:
Janko 23.7.2002.

nelly

maripozo-divne su  :girl_in_love:
da li si si gu rna da ih ov djen ne ma? :)
AnaK kao da su pravljene za tebe  :love32:
...okrenuću lice prema suncu i senke će ostati iza mene ...

maripoza

Quote from: nelly on February 01, 2011, 10:12:10 PM
maripozo-divne su  :girl_in_love:
da li si si gu rna da ih ov djen ne ma? :)
Nema, provereno u obe prodavnice u PG. Mislim, ima, ali ne ta boja. :(

Nego, imam ja apdejt :D : proverene sve prodavnice u Beogradu, Novom Sadu, Nisu, Podgorici, Skoplju, Pragu, Austriji i Nemackoj :lol: i nigde nema. Ali ja nisam bila lenja, pa sam ponovo zvala fabriku, ovog puta naoruzana brojem artikla (584107, boja 294) :zlocka: i cika mi rekao da ce ih biti ponovo od marta meseca. Kaze vec je dat nalog da se prave :clap:, zbog velikog interesovanja. :girl_haha:

Tako da znate, ako ih neko slucajno snimi od marta, primam dojavu. :) Racunam da ce najpre da se pojave u Beogradu, pa da jos jednom podsetim na prodajna mesta :lol: :
obuca "Knez" u Knez Mihajlovoj i u Makenzijevoj, "Mistral", "Thema" (jedna je u TC Piramida), "Faraon", "Dermond"

Dalje: "Coton" iz Novog Sada, "Stana komerc" iz Kraljeva, LMN i "Enko" iz Novog Pazara, "Peko" iz Skoplja, "Gazela" iz Podgorice, "Banjo" iz Subotice i "Mis" iz Niša.

:lol:

Ela

Pozo ne verujem sta si iscackala  :lol:

maripoza

Kad ih kupim, menjam nick u spijun na stiklama. :lol:

Ela

Posto nas dve imamo istu interesnu sferu zamolila bih te kada tamo uocis snizenje (vece id ovog trenutno) da mi javis  :turpija:

AnaK

Janko 23.7.2002.

maripoza

Quote from: Gogana on February 02, 2011, 01:50:04 AM

Posto nas dve imamo istu interesnu sferu zamolila bih te kada tamo uocis snizenje (vece id ovog trenutno) da mi javis  :turpija:

Hocu, naravno, ali kad stigne ta prolecna kolekcija sigurno nece biti snizenja. :(
Osim toga, znas kakvi su nasi trgovci, ovi u NS te cipele i dalje drze na redovnoj ceni, iako nemaju svih brojeva i iako im je to kolekcija od proslog proleca.
Snizenje ovih mojih (isti model, ali druge boje) je bilo u Podgorici (snizili sa 80 i nesto na 60 i nesto E) i na onom nemackom sajtu (sa 99 na manje od 40 E) - to se tako radi kad ostanes bez brojeva, a ne ko ovi nasi. :crazy:

AnaK, a sto ti o onima samo mastas? Zbog cene? Reko ako je do toga da ne mozes nigde da ih pronadjes, tu se moze ponesto i pokusati :turpija: (kao sto vidis :lol:). Jes nasla fabriku? :lol:

Inace, za onaj tamo spisak gde je sve provereno za ove moje cipele zasluge pripadaju vecinom nasim zajednickim drugaricama, koje su bile ljubazne da svrate i pitaju. :love32:

Pepi

Pozo, samo me podseti od marta da svratim u Knez i u Sremsku, to mi je usput, a sliku cipela nosim u tašni  :girl_haha: