Main Menu

Cipele

Started by chokoladica, September 08, 2009, 09:47:42 PM

Previous topic - Next topic

maripoza

Nadjoh i ovo:

- Za sada imamo dve radnje, jednu u Knez Mihajlovoj ulici i jednu u Makenzijevoj ulici na Vračaru. Svakako da planiramo da proširimo maloprodajnu mrežu, ali je problem lokacija.

Kako kaže naša sagovornica "samo dobra lokacija prodaje obuću", a oni pored Beograda, planiraju da u dogledno vreme otvore radnje i u drugim, većim gradovima u Srbiji.

Za sada je obuću "Air Step", doduše manji broj modela, moguće naći i u mnogim radnjma po Srbiji. Tako, na primer, sarađuju sa firmama "Mistral", "Thema", "Faraon", "Dermond" iz Beograda, "Coton" iz Novog Sada, "Stana komerc" iz Kraljeva, LMN i "Enko" iz Novog Pazara, "Peko" iz Skoplja, "Gazela" iz Podgorice, "Banjo" iz Subotice i "Mis" iz Niša.

http://www.ekapija.com/website/sr/page/333595

Ne znam sta je to u Makenzijevoj.
Old enough to know better, but too young to care.

Ivy

ja danas saljem sestru u Gazelu, javljam ti veceras

cici

Ne znam ni ja šta je to u Maknezijevoj, koji broj?
A ove cipele su baš ti.

maripoza

Quote from: Ivy on January 20, 2011, 01:54:35 PM
ja danas saljem sestru u Gazelu, javljam ti veceras
Nemoj je slati zbog mene, ima ko da mi pogleda u PG. :)
Ako ti ili ona naletite negde slucajno, u prolazu, bicu zahvalna na dojavi. Nemoj da je cimas da ide spec. zbog toga, pliz. :kiss1:

Nego su mi sad ove marke otkrice, posebno zato sto vidim da imaju odlicnih cizama :D, pa valja znati za ubuduce gde da da gledamo njihovu obucu.

Ne znam, Cici, koji broj. Ne pise. Kopirala sam doslovce tekst sa linka koji sam ostavila.

Ivy

nasla sam adresu na netu, ako joj je usput neka pogleda;) ona je skitara kao i ja;) nije joj tesko da obilazi butike;)  :innocent:

Gost51

divne su ove pozine cipelice
ko nadje nek joj posalje autoprevozom

Pepi

Cici, žena iz radnje u sremskoj mi je objasnila da je ta radnja kod gradić pejtona, odnosno, kad se siđe na toj stanici vrati se stotinak metara unazad...

cici

Ok, hvala Pepi.Znam koja je.Deluje tako neugledno da nisam nikad ni poželela da udjem.Pogledaću kad budem prolazila.

:ph34r:

Quote from: Pepi on January 20, 2011, 02:31:53 PM
Cici, žena iz radnje u sremskoj mi je objasnila da je ta radnja kod gradić pejtona, odnosno, kad se siđe na toj stanici vrati se stotinak metara unazad...

ne vjerujem kakvi sektasi  :lol: ..i u podgorici se radnja u kojoj se prodaju ove cipele nalazi u zgradi koju zovu "gradic pejton"  :lol:

Ivy

Quote from: :ph34r: on January 20, 2011, 06:14:17 PM
ne vjerujem kakvi sektasi  :lol: ..i u podgorici se radnja u kojoj se prodaju ove cipele nalazi u zgradi koju zovu "gradic pejton"  :lol:

hahahhahahhaha tacno sam znala da je tamo, nadjoh adresu na netu ali mi nepoznata:)
to je ona malo "zaturena" radnja...preko puta Sat kule?

Pozo sestra se javila, nije u Pg, ali sjutra ce biti:) to joj je blizu stana...

maripoza

PG je opajana, obe radnje. :lol: Hvala ti na dobroj volji :kiss1: ali nemoj sestru da mucis, neko je bio brzi. :)
Imaju tamo ovakve cipele, ali su malo drugaciji dezeni. A ja bih bas onakve svetlo sive.  :girl_cray: Eventualno ako mi se bas bas jako svidi neka druga boja i da ima moj broj.
Mnogo sam komplikovana, izvin'te.  :-[

aleks

nisi, nisi. ja kad kupujem bilo sta kao da kupujem stan  :lol:
Aleksandar - 25.06.2006
Sofija - 23.09.2010

MissL

Videcu da ti proverim sutra u Mekenzijevoj, mada se jednom zarekoh da tamo vise necu ulaziti, jer su bile ultra-neljubazne
Ali ne mogu ujutru, kasnije tek, pa javljam
Koji bese br?
Stiv 24.11.2003.

Ucinilo mi se da cu da prestanem da pusim :D

maripoza

Ela

Quote from: maripoza on January 20, 2011, 01:34:48 PM
Gogana, ja zvala fabriku. :lol:
Rece mi covek da je prodavnica Knez u Beogradu, u Knez Mihajlovoj, glavna za distribuciju njihovih cipela. I da ako tamo neceg nema, onda nema ni u fabrici.
Sto se ovih mojih cipela tice, Pepi juce bila tamo i nemaju, ali da znas ako budes trazila neku Airstep ili Mjus obucu da im je tamo glavna maloprodaja.
Fabrika  :lol:  E svaka ti cast :)
Dodje mi da odem direktno kod njih tamo ako ima ikakve sanse da se nesto kupi :)
Ja cekam ono malo vece snizenje, cim saznam dolazim obavezno. Sve mi se njihovo svidja, uzecu bilo sta samo ako nadjem u mom broju :)