Main Menu

Cipele

Started by chokoladica, September 08, 2009, 09:47:42 PM

Previous topic - Next topic

Lukina mama

Quote from: Lani on October 05, 2012, 10:13:16 PM
Gde bre?  :crazy:

LM, baš su dobre i deluju udobno.  :girl_in_love:

jos su postavljene, pa tople  :girl_in_love:
Luka ,09 April 2005

cici

Nero Giardini, prodaju njihovu obucu na kraju Srpskih vladara preko puta AMC.

gasha

e a Kaja izabrala te Nero, neke bas super za nju, 23000, rekla sam joj , bas umes da izaberes
Katarina  24.10.2002.
Dusan 18.05.2004.

cici

Nego zaboravila sam da odem do one nove radnje.
Decije :blink:

gasha

ma nisu decije, nasa deca nose brojeve ya odrasle
Katarina  24.10.2002.
Dusan 18.05.2004.

cici

Pa nose ali nisu to modeli za decu ipak.

Ira

LM super su cizme i meni djeluju bas udobne  :clap:

Jassam u potrazi za papucama i sandalicama  :turpija: ali za sada sam bila u dvije radnje i nista mi se nije svidjelo  :crycry:

"Dje­te­tu je­ vaša ljubav najpo­tre­bnija o­nda kada je najmanje­ z­aslužuje"­.
Erma Bombeck

hanna

Kod mene na snizenju  :trepp: hosh da ti izaberem neke  , da s e ne mucis  :rofl:

Ira

Ma ne nacicu ja nesto vec  , nemoj da se mucis ti  :D

"Dje­te­tu je­ vaša ljubav najpo­tre­bnija o­nda kada je najmanje­ z­aslužuje"­.
Erma Bombeck

hanna

eeeeeeeee , vukovi jagnje nikako da pojedu  :D

Summer

Quote from: cici on October 05, 2012, 10:42:28 PM
Nero Giardini, prodaju njihovu obucu na kraju Srpskih vladara preko puta AMC.

Te Nero G. su super  :) Njih prodaje onaj Shoe Bar / star ne znam kako se tacno zovu u Knezu i Zmaj Jovinoj. Ja sam u toj prodavnici prosle godine kupila cizme, isto italijanske, Marika. 14000 sam platila, ali su savrsene, prava koza, udobne.

David 09.01.2007.
Sara   08.12.2008.

cici

Ma znam, imam njihove kratke cizme sive, kupila prosle godine.Nosila sam njihovu obucu pre.Jako su udobne.Moje su bile manje pa sam se sad prilicno neprijatno iznenadila cenom, a htela sam i neke braon.Gde su ti te radnje, ja to nisam videla?

bubi

Zatvorili su radnju u Knezu.u bulevaru preko puta depoa imaju prodavnicu.ja ono mali sto sam gledala nwmaju br 36 vec od 37,ili se meni noga smanjila ili su povecali kalupe,37 mi plivaju

cici

A znam, tu sam kupila prosle jeseni te kratke cizme.Steta sto su zatvorili imali su bas dobar izbor.Moguce da su veci kalupi, moje su 37 inace nosim sad 38.
Na Bulevar nikako da odem, sve mi se cini da nemaju nista specijalno.Naravno to je misljenje doneto gledanjem kroz kola ili tramvaj :lol:

prevodilica

Tako se i ja nakanjujem da prosetam po bulevaru, kao da pocnem da trazim cizme/zimske cipele, jer mi je veliki problem naci za sieoku nogu i visok ris +pristojnu cenu, iliti manje od 10.000 bar, ali iz tramvaja i busa cini se kao da nema nista za mene :lol: