Main Menu

Cipele

Started by chokoladica, September 08, 2009, 09:47:42 PM

Previous topic - Next topic

AnaK

Ima garderobe nešto XS, ima i neke druge, letnje obuće, ali sam čizme zapazila :)
Janko 23.7.2002.

gasha

patike jordanke   :crazy:
Katarina  24.10.2002.
Dusan 18.05.2004.

hanna

Nanny Ogg

Lice na nesto sto bih ja nosila pre 15ak godina  :girl_haha:

Sad vise ne bih ni da mi plate  :think: Mislim da sam ostarela  :girl_haha:

Ajte zene, ne dram'te

Vila

ja bih možda nešto tako i sada obula, samo je pitanje koliko sam sposobna u njima da hodam :lol:
Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

"nije nasa duznost da od njih pravimo ljude kakve mi volimo, nego da im pomognemo da postanu ko oni hoce da budu"
Martina

lakalut

Cini mi se da je neko trazio baletanke sa spicastim vrhom?
U DC-u, u prodavnici Guess obuce i tasni, videla sam prelepe baletanke, od nekog taupe velura sa crnim detaljima... ne uspevam da nadjem sliku, ali ko traga za spic baletankama, neka baci oko, divne su (inace, ne lice na Guess obucu).
L: april 2006.

J: septembar 2009.

hanna

Quote from: Nanny Ogg on October 05, 2012, 08:50:29 AM
Lice na nesto sto bih ja nosila pre 15ak godina  :girl_haha:

Sad vise ne bih ni da mi plate  :think: Mislim da sam ostarela  :girl_haha:

Napisala pa obrisala ..nisam te skontala ..jutro je kod mene  :rofl:  Ovo leto sam nosila sandale u tom fazonu , malo je reci da sam ih obozavala , samo sto je mm gundjao , budem za glavu veca od njega  :rofl:

Vilo cini ti se , stabilnije su nego sto pretpostavljas .

Vila

može biti. ja sam nosila platforme, ali manje, ove su baš drastične.
Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

"nije nasa duznost da od njih pravimo ljude kakve mi volimo, nego da im pomognemo da postanu ko oni hoce da budu"
Martina

anelore

Ja sam trazila, lakalut, hvala. Jos samo da se organizujem da odem do DC. Sto ja nesto uvek biram da ne odem tamo, to je neverovatno.

lakalut

anelore, mozda imaju neku radnju i u gradu?
Videla sam na prijateljici  par lepih "u spic" baletanki i od neke nase dizajnerke, kupljene u trznom centru u Makednoskoj, u stvari od njih sam pocela da obracam paznju na takav model.
L: april 2006.

J: septembar 2009.

Lani

Imam ja špicaste baletanke, ali drečeće pink  :lol: Aldo su, možda imaju i u drugim bojama, baci pogled.  :think:

Lukina mama

Castih sebe danas :)

samo nesto mnogo velika slika... :-[
Luka ,09 April 2005

cici

:crycry: ni jedne cipele mi se ne svidjaju cak ni neke skupe mada nisam isla u Kralja Petra :lol: kratke cizmice za koje sam se uhvatila a nista spec nisu su 18 000 :crycry:

Lani

Gde bre?  :crazy:

LM, baš su dobre i deluju udobno.  :girl_in_love: