Main Menu

Cipele

Started by chokoladica, September 08, 2009, 09:47:42 PM

Previous topic - Next topic

martina

lijepe, narocito sto su naprijed siroke
tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:
Nije, jebiga, problem kad neobrazovana budala ima nerealnu ambiciju, već kad ima realnu mogućnost

cici

Quote from: Lani on March 11, 2013, 03:53:41 PM
Jao u tom Converse outletu ima tako dobrih, što za male što za velike. Ne bih ih ni ja više kupovala, izgustirala sam  :girl_haha:, ali skoro da se svaki put pokolebam kad odem u tu radnju.
Je l to onaj u BN Boss ili ima jos neki?
Quote from: gasha on March 11, 2013, 04:06:59 PM
:girl_haha:
bas htedoh da napisem, ove decije su jeftinije
za Kaju 38 oko 7000  :girl_wacko:
To je puna cena, jesenas sam neke videla bile su vise od 8000 ali su kao kozne bile.

Sofijine su bile 4000 ali u drugoj radnji druga boja isti model bile su oko 1000 jeftinije.I uzela je 37 1/2.

cici

Lani bas su lepe one sa prvog linka.
Ja imam jedne sandale kupljene u Aldu i te su mi udobne ali one po tabanu imaju postavljen neki mekani ulozak, inace mi ne odgovaraju tvrde su mi.

monochrome

jao lani, one druge :girl_in_love:

Nanny Ogg

jao lani, one prve  :girl_in_love:

:girl_haha:

Aldo kako sta...vecina njihovih modela jeste tvdra i neudobna, al kad ga naprave da valja - onda stvarno valja. mada nem' pojma od cega to zavisi  :ces: od serije valjda  :ces:

Ajte zene, ne dram'te

monochrome

martina

sad cete me jos natjerati da idem i probavam  :sissyfight: :lol:

ja uglavnom nosim ravne, tako da ne znam za stikle, nisam to nikad u aldu ni probala

meni aldo djeluju kao knock-offs, koje prodaju jeftinije od originalne ideje... sto mi je ok, nego mislim da oni  i ne pokusavaju da naprave cipelu da je nosis sto sezona, pa samim tim mozda vise ciljaju mladju raju kojoj udobnost nije na prvom mjestu... pa ono ako ispadne udobno, dobro i jeste

a moguce d aonda nekad imaju bas svoju ideju koju naprave kako treba

sto me sve nervira, jer mi se stvarno cesto svidi model tamo, a kad probam, ne mogu na nogu da natucem, boli
tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:
Nije, jebiga, problem kad neobrazovana budala ima nerealnu ambiciju, već kad ima realnu mogućnost

Unabebili

Quote from: martina on March 11, 2013, 05:42:52 PM
sad cete me jos natjerati da idem i probavam  :sissyfight: :lol:

evo su mi suze posle od tolikog zrtvovanja  :lol: :kiss1:

probavaj, probavaj, ti bar volis cipele i kupovinu istih  :bighug:
Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

cici

Meni se ne cini da u Aldu ima ista originalno to je sve vec vidjeno ali i po drugim radnjama je tako, sandale imam sigurno 4g i bilo mi zao da ih bacim na kraju leta a mislim da ne mogu vise da se nose  :lol: pukla je pluta u nekom delu i kais mi se razdrndao ali sam ga sredila :lol: sto je meni tesko da se odvojim od necega sto volim :rofl:

martina

Quote from: Unabebili on March 11, 2013, 05:44:14 PM
evo su mi suze posle od tolikog zrtvovanja  :lol: :kiss1:

jadna ti sam, kukavica crna  :lol:
tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:

Nanny Ogg

Ajte zene, ne dram'te

martina

Quote from: cici on March 11, 2013, 05:47:50 PM
Meni se ne cini da u Aldu ima ista originalno to je sve vec vidjeno ali i po drugim radnjama je tako

znam, nego u aldu bas ima dosta modela koji su direktna kopija nekih kao dizajnera, tipa tory burch, michael kors ( pa i onih skupljih, da ne nabrajam)... ono bas mozes da poznas koje su cipele kopirali

sto je, kako rekoh, meni ok, sasvim... narocito kod ovih modela sto su moderni, i bas mozes da ocekujes da ces za dvije sezone biti demode u njima
tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:

cici

Da, da znam videla sam i ne bi to bio nikakav problem da su samo udobnije.

Lani

Cici, na taj Converse outlet mislim, u BN bosu.

cici

A dobro onda, mislila sam da mozda ima jos neki.Imaju  fin izbor.