Main Menu

Cipele

Started by chokoladica, September 08, 2009, 09:47:42 PM

Previous topic - Next topic

Lani

Sve mi se sviđa što kačite, ipak najpre bih nosila ovu pink zmiju ili one karirane štiklice. :girl_in_love:
Za leto će mi svašta nešto trebati, baletanke, japanke...

martina

nego mono, sto su vam skupe one starke onoliko... 40 funti!?!?!
tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:
Nije, jebiga, problem kad neobrazovana budala ima nerealnu ambiciju, već kad ima realnu mogućnost

anelore

Ja sam svoje duboke starke 38 funti platila jos 1994. Dosledni Britanci  :girl_haha:

monochrome

eto, anelore rekla :rofl:
stalno ista cena...

monochrome

mogu da se nadju za £20 preko neta...zavisi od modela...

Unabebili

mardz, kupi ti ove trece...meni ce valjati, ako ti ne budes zadovoljna - ko prosli put  :girl_haha: :kiss1:
Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

Margarita

Quote from: Unabebili on March 11, 2013, 02:54:17 PM
mardz, kupi ti ove trece...meni ce valjati, ako ti ne budes zadovoljna - ko prosli put  :girl_haha: :kiss1:
kako god se zavrsi, bice hepiend  :rofl:

Vila

Anka, ne rekoh ti, čizme su fantazija :girl_in_love:
A ove sandale baš dobre, i izgledaju vrlo udobno :ok:
Ksenija 12.07.2001.
Dušan 19.01.2009.

"nije nasa duznost da od njih pravimo ljude kakve mi volimo, nego da im pomognemo da postanu ko oni hoce da budu"
Martina

martina

ovdje kad su starke 50 dolara  - meni skupe
tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:
Nije, jebiga, problem kad neobrazovana budala ima nerealnu ambiciju, već kad ima realnu mogućnost

AnaK

Vilo  :kiss1:

Martina, vi prekookeanci ste van konkurencije :girl_sigh: Ja mislim da su starke ovde bar koliko u UK  :girl_cray:
Janko 23.7.2002.

Lani

Nisu draga, one Ivine su u njihovom outletu bile oko 2.800. Doduše, sa nekim popustom od 20% ali opet i bez sniženja su znatno manje od 40 funti.
Bilo je i jeftinijih, posebno npr. ako je ostalo malo brojeva, itd.

martina

Quote from: Lani on March 11, 2013, 03:46:56 PM
Nisu draga, one Ivine su u njihovom outletu bile oko 2.800. Doduše, sa nekim popustom od 20% ali opet i bez sniženja su znatno manje od 40 funti.
Bilo je i jeftinijih, posebno npr. ako je ostalo malo brojeva, itd.
ma ovdje takve budu po 10-15 dolara

moji tako i kupuju...

jedino sad vidim sestra trazi mcerki neke specijalno duboke, te ce, imam utisak, da plati dosta
tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:

Nanny Ogg

Nisu ni duboke nesto specijalno skuplje, osim ako nisu kozne

Mada ja starke vise nikad ne bih kupila, iako su mi na oko preslatke. Neudobno, brate  :ljut:

Ove plavicaste AnaK sandale su mi lepe

Ajte zene, ne dram'te

gasha

ja sam zimus kupila ovakve, samo tamno crvene
i ponovila ih ovog vikenda
http://www.officeshoes.rs/model/cipele/tommy-hilfiger/5445

mardz, svidjaju mi se ovi modeli, iako sam cula da su udobne, nekako nikako da skupim snage da ih kupim, nesto mi nisu dovoljno u mom fazonu , moraci da probam ove sa masnicom
Katarina  24.10.2002.
Dusan 18.05.2004.

Lani

Jao u tom Converse outletu ima tako dobrih, što za male što za velike. Ne bih ih ni ja više kupovala, izgustirala sam  :girl_haha:, ali skoro da se svaki put pokolebam kad odem u tu radnju.