Main Menu

Cipele

Started by chokoladica, September 08, 2009, 09:47:42 PM

Previous topic - Next topic

Glitter

Quote from: Lani on May 12, 2015, 01:01:46 AM
Videla sam te tirkiz na sajtu, baš su slatke. :good:

Ja zapravo najviše volim one minimalističke japanke, znate onako 2-3 tračice, čisto kao ukras. :girl_haha:
Ali ko ovako bangavo hoda kao ja, stalno udara i zapinje nogama (i prstima) kojekuda, šetati tako sa potpuno izloženim stopalom je, što bi se reklo, a disaster waiting to happen. :crazy: :lol:
ovako isto :lol:

Ali mislim da sam najsmesnija bila kada sam u onih nekoliko navrata sredjivala urasle nokte pa mi hirurg posle intervencije stavi gazu i onaj neki elasticni samolepljivi zavoj pa mi palac bude taman par mm duzi no sto sam navikla i onda se po ceo dan saplicem preko mucenika a kao ne bih smela da ga kacim
A ja ga vucem po podu ne zalim :crazy:
Ja sam htela one birkenstofenleenaks blja ali su mi i najuze presiroke

Margarita

Linga, jesu skroz ravne :good:

Lani

Glitt  :nokti2:
Makar je bio zavijen. :lol: Najgore nešto je kad opališ malim prstom (ali nezavijenim  :lol:) po betonu ili pragu i sl. Evo stresem se kad pomislim. :crycry:

Zumbulica

Koliko sam ja pratila, Grubin prosle godine nije imao nikakva snizenja, popuste, akcije ....  :think:
....moje srce, ptica divljine, naslo je svoje nebo u tvojim ocima ....

Summer

ali njihova obuca nije ni skupa. a ima i ona apoteka u ruzveltovoj, koju mi je otkrila anelore, tamo moze da se nadje obuca po skoro 20% nizim  cenama, samo nemaju sve modele.

David 09.01.2007.
Sara   08.12.2008.

Lani

Ma nije skupa naravno... ne znam za to u Ruzveltovoj, imam njihovu radnju u centru Zemuna i uvek nekako tamo završim.

Dacko

Quote from: Lani on May 12, 2015, 08:13:29 AM
Glitt  :nokti2:
Makar je bio zavijen. :lol: Najgore nešto je kad opališ malim prstom (ali nezavijenim  :lol:) po betonu ili pragu i sl. Evo stresem se kad pomislim. :crycry:
Jao, ja to stalno radim pošto volim da idem bosa po kući. A ne mogu prosto ni da opišem koliko mi to u šta udaram, recimo zatvorena vrata susedne sobe, uopšte nikad i nije na putu, kao da ti mali prsti imaju sopstvenu volju i to samoubilačku.

MissL

:lol:

saosecam, cudi me da jos uvek imam male prste :crazy:
a sto noge volim da iskrecem, to je posebna prica... sto bi ne-znam-ko rekao, saplicem se o maslacak :crazy:
Stiv 24.11.2003.

Ucinilo mi se da cu da prestanem da pusim :D

senka

ne znam sta bih rekla...

M.2000.
K.2003.
A.2006.
SD mama

Lani

Juuu.... ni ja.  :think:

Glitter

ja sam imala slicne ravne
poklonila sam ih, posto sam u startu kupila dva broja vece pa sam se saplitala  :girl_haha:

martina

kupila sam ove
http://www.amazon.com/gp/product/B00FDMOJVG/ref=oh_aui_detailpage_o00_s00?ie=UTF8&psc=1

25% popusta na ovu cijenu... stvarno su dzabaka... a ja nista udobnije od tog djona nisam na nogu stavila, to su sandale u kojima sam kodala sa slomljenom koskom u stopalu
tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:
Nije, jebiga, problem kad neobrazovana budala ima nerealnu ambiciju, već kad ima realnu mogućnost

kalimero

juuu, senka..... imala bih osecaj ko da mi se rasparala malo cipela kod prstiju  :crazy: :rofl:
Bata 18.01.2004.
Moca 17.11.2014.

Unabebili

debeli sedi u cosku i rida,
pukle mu starke koje je kupio u oktobru,
a nije ih obukao vise od 20 puta  :lol:
Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

Glitter

jao za put u germaniju  :lol: meni zao pekija
sad more da porch cupel sa djavolicom na djonu :D