Main Menu

Cipele

Started by chokoladica, September 08, 2009, 09:47:42 PM

Previous topic - Next topic

prevodilica

samo da ti kažem da pasuju odlično uz sailor-a :mrgreen:

Glitter

sailor stize iz Barselone sledece nedelje ;D

senka

M.2000.
K.2003.
A.2006.
SD mama

MissL

Diiiiiiiiiiiiiiiivne su ti glitt :girl_in_love:
Stiv 24.11.2003.

Ucinilo mi se da cu da prestanem da pusim :D

martina

haha, glitt, nisi ni trebala da stavljas sliku, tacno sam znala  :lol:

tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:
Nije, jebiga, problem kad neobrazovana budala ima nerealnu ambiciju, već kad ima realnu mogućnost

Glitter

AnaK

Potrebne su mi najobicnije crne baletanke za sto manje para. Ako ko vidi, neka javlja.
Janko 23.7.2002.

Lani

Ne skroz ravne ili može?

Summer

imas u svim bojama, u takovskoj u bn bosu, domaca proizvodnja, pise da su kozne. samo sam ih probala, deluju udobno, skroz ravne. cena je recimo 3500, nisam bas sigurna/

David 09.01.2007.
Sara   08.12.2008.

AnaK

Moze i skroz ravno. Potrebne su mi za dve odevne kombinacije, a jos def nemam ukus za crnu obucu, nista me nije odusevilo. Danas sam probala obicne, lakovane, bez ukakvih dodataka, spicaste, za 1.090 din ali mi grozno stoje.
Te od 3,500 su mi vec mnogo za ovo sto sam smislila, ali ako ne nadjem nista jeftinije, idem da probam :kiss1:
Janko 23.7.2002.

Lani

Ja imam neke Accessorize, jedva da su bile 1.000 din. (mada je tada već bilo počelo ono njihovo letnje sniženje i bio ostao samo moj broj pa sam zato našla tako jeftine, ne verujem da su inače toliko). Pogledaj eventualno i kod njih. Ove moje su platnene, kad se približiš izgleda kao saten ali nije saten.

Glitter

ja sam tako jednom kupila obicne crne kozne baletanke za eto poneki sastanak na poslu...unistila sam ih koliko sam ih nosila :lol:

da ih sto pre nadjes  :kiss1:

AnaK

Ma iskopala sam neke crne pantalone iz proslog zivota, i dobila predivnu zeleno-crnu haljinu, i treba mi neka univerzalna obuca za to.
Janko 23.7.2002.

Glitter

bes mi sve ako ja ne bi kupila zelene baletanke za tu kombo  :rofl:

AnaK

Ma crne su mi 2u1, i haljina i pantalone :lol:
Janko 23.7.2002.