Main Menu

Cipele

Started by chokoladica, September 08, 2009, 09:47:42 PM

Previous topic - Next topic

Lani

Quote from: Glitter on May 14, 2015, 02:49:08 PM
bes mi sve ako ja ne bi kupila zelene baletanke za tu kombo  :rofl:

Ja bih po jedan par i zelenih i crnih, ako ćemo pravo, ali ja sam poremećena, nemojte mene da slušate.  :lol:

Glitter

Quote from: Lani on May 14, 2015, 02:52:18 PM
Ja bih po jedan par i zelenih i crnih, ako ćemo pravo, ali ja sam poremećena, nemojte mene da slušate.  :lol:
:lol:  :friends:

AnaK

:lol: Nemam budzet, sklapam konstrukciju za Julia haljinu. Danas sam je opet probala. Juce 40, i nije me odusevila kkao stoji, pa sam se ohladila. Onda mi danas djavo nije dao mira, probala 38 :girl_in_love:
Janko 23.7.2002.

martina

znas kako, geox baletanke su nepravazidjene. nisam samo sigurna da hoces da platis toliko, ali isplate se, narocito na kakvoj rasprodaji
tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:
Nije, jebiga, problem kad neobrazovana budala ima nerealnu ambiciju, već kad ima realnu mogućnost

AnaK

Ma idi bre, pa geox baletanke bi mi bile u rangu najskupljih čizama koje imam :lol: Te što sam danas probala koštaju 9€, summer mi savetuje 25€ a ja bih manje od toga  :girl_haha:
Janko 23.7.2002.

Glitter

ja mogu onda da ti preporucim tommy, one su ti izmedju ovih martininih i summer  :lol:

martina

tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:
Nije, jebiga, problem kad neobrazovana budala ima nerealnu ambiciju, već kad ima realnu mogućnost

martina

Quote from: Glitter on May 14, 2015, 03:23:58 PM
ja mogu onda da ti preporucim tommy, one su ti izmedju ovih martininih i summer  :lol:
haha... kakvo iznenadjenje  :lol:
tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:

Glitter

AnaK

Quote from: martina on May 14, 2015, 03:31:53 PM
i tata bi sine :D

Ali sam svesna da to vuče i kvalitet  :lol:
Janko 23.7.2002.

martina

anak, a jesi gledala na limundu?
tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:

AnaK

Jesam, jedne koja sam pikirala su mi otišle predaleko sa cenom :lol: trenutno 'nako izbor. Ja sam ti, u stvari, snob bez para.  :rofl:
Janko 23.7.2002.

martina

Quote from: AnaK on May 14, 2015, 03:35:27 PM
Ali sam svesna da to vuče i kvalitet  :lol:
pa nije, nego ti bi da je lako   :lol:... mora covjek da se potrudi, pa da nadje em dobro em jeftino
znas kako moja titi kaze: najbolje je kad je dzaba i kad je taman :D
naucilo dijete

nije kupovina lak sport  :lol:

ni za nas ni za mono
ona ima pare ne zna da potrosi, mo znamo da potrosimo, al nemamo para za svo znanje :D

tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:

martina

Quote from: AnaK on May 14, 2015, 03:36:54 PM
Ja sam ti, u stvari, snob bez para.  :rofl:
sestro, ja da nemam karticu, nidje me ne bi bilo :D
tiana 97
martin 99
luka 99
Dezulovic:

AnaK

Janko 23.7.2002.