Main Menu

Cipele

Started by chokoladica, September 08, 2009, 09:47:42 PM

Previous topic - Next topic

AnaK

A i samo za ovu sezonu si kupila više nego ja (i verujem još neki) za prethodnih nekoliko godina. :rofl:

Jesi probala da otvoriš račun u banci, pa da o svakom novom paru racionalno razmisliš. Pa ako odustaneš, pola sume, ili celu uplatiš na taj račun. Iznenadićeš se za godinu - dve  :kiss1:
Janko 23.7.2002.

Ivy

ja sam u nekoliko navrata pokusavala da uradim nesto slicno  :rofl:  ali :pleasantry: prevagnu :pleasantry:  cipele i torbe  :wall: garderoba tu i tamo...nemam mjesta vise...haljinice su mi slaba tacka...njih kacim na vjesalice po nekoliko odjednom   :wall: ma to i nekako...ali cipele  :girl_cray:

Obecala sam sebi da necu kupiti ni jedne u Beogradu...ako se domognem butika uopste :rofl: mm je pametno isplanirao nase  :pleasantry: slobodno vrijeme :pleasantry:  :rofl: tesko da cu imati vremena i da izloge pogledam :rofl:
a i drugarica koje ide sa nama je dobila zadatak  :turpija:  da bude gruba ako treba  :turpija:
:girl_cray:

ali zato cu Sergeju kupovati  :turpija: moram   :girl_in_love:  sve mu malo  :turpija:

Glitter

Ja te srce moje potpuno razumem :bighug:

Lani

Ako bude gruba ti je sredi.  :zene:

:bighug:

AnaK

Znaš kako ja na to gledam. Ako imaš finansijskih mogućnosti i predstavlja ti uživanje - kupuj bez griže savesti. Ako i sama misliš da preteruješ (to je stvarno subjektivni osećaj), onda poradi na tome.

Ovo može da ti bude neka orijentacija:

QuoteThe average woman in the USA owns 27 pairs of shoes.

http://www.associatedcontent.com/article/65770/the_ten_pairs_of_shoes_every_woman.html?cat=46
Janko 23.7.2002.

cici

Da li se računa sva obuća?Ozbiljno pitam.Mislim znam da piše cipele, ali sve je obuća.

AnaK

Ja mislim da se računa sve - od japanki do čizama.
Janko 23.7.2002.

Ivy

Quote from: Lani on April 07, 2010, 10:26:52 PM
Ako bude gruba ti je sredi.  :zene:

ne mogu, dobila je jasne instrukcije (od mene same :lol: ) kako da se ponasa u kriznim situacijama :lol:  mogu ti reci da se super uvjestila :lol: nista ne kupim kad ona ide samnom :lol:

Quote from: Glitter on April 07, 2010, 10:25:38 PM
Ja te srce moje potpuno razumem :bighug:

MissL

Kod mene je slucaj 2.7 :crycry:
Stiv 24.11.2003.

Ucinilo mi se da cu da prestanem da pusim :D

Ivy

Quote from: stacka on April 07, 2010, 08:58:46 PM
:rofl:
Ja mislim da ti u ovom trenutku imas vise cipela nego sto sam ja kupila od kako sam prestala da budem tinejdzerka  :lol:
:kiss1:

i ja sam izasla iz tinejdz doba odavno...ali lose navike mi ostale  :rofl:

AnaK

Znaš da ove godine nema teget S.Oliver  :crycry: Ima u Bati divnih, ali sve su ravne  :crycry:
Janko 23.7.2002.

Ivy

Quote from: AnaK on April 07, 2010, 10:28:44 PM
Znaš kako ja na to gledam. Ako imaš finansijskih mogućnosti i predstavlja ti uživanje - kupuj bez griže savesti. Ako i sama misliš da preteruješ (to je stvarno subjektivni osećaj), onda poradi na tome.

Ovo može da ti bude neka orijentacija:

http://www.associatedcontent.com/article/65770/the_ten_pairs_of_shoes_every_woman.html?cat=46

Quote from: AnaK on April 07, 2010, 10:34:07 PM
Ja mislim da se računa sve - od japanki do čizama.

:nokti2:

MissL

Nastavili su da ih  uvoze? Gledala u Sremskoj, sportska radnja prekoputa Mamuta? Malo pre ustvari, s leve strane, nisam bila od onog 'incidenta' sa cenom :hm:
Stiv 24.11.2003.

AnaK

Videla sam u 3M u Merkatoru. Ima bar 10ak modela, ali samo bež, siva, crna. I oko 8K su :burko:
Janko 23.7.2002.

MissL

Mooolim? Osam? Preterali su bas
Stiv 24.11.2003.