Main Menu

Cipele

Started by chokoladica, September 08, 2009, 09:47:42 PM

Previous topic - Next topic

AnaK

Vidi, stvarno :) Još jedan dokaz koliko na nas utiču i neke potisnute asocijacije  :girl_in_love:
Janko 23.7.2002.

Ivy

Quote from: janavi on May 07, 2010, 09:32:41 PM
pojma nemam mkoje su tvoje sa tračicama
mislila sam uopšteno, sve sa otvorenim prstićima na primer, sa platformom apsolutno sve liče
i tako 95 strana unazad ;)

"lice" one moje teget:)

ali original Borosane...no way  :stop:

jel

jao Borosane  :rofl: a ja se odusevila letos kad sam na Zanjicama
videla tetu konobaricu pravu u borosanama naravno
i to stolovi metalni ispod borova  :girl_in_love:
My name is Luton, Robin Luton :lol:

:ph34r:

sto fali borosanama..pravim...znam ja neke frajere na glasu sto im je to fetis :rofl:...prisjete se kako im je u doba ranog puberteta stroga konobarica sa pundjom i borosanama preko sanka doturala kolace :lol:

jel

Quote from: :ph34r: on May 07, 2010, 11:42:42 PM
sto fali borosanama..pravim...znam ja neke frajere na glasu sto im je to fetis :rofl:...prisjete se kako im je u doba ranog puberteta stroga konobarica sa pundjom i borosanama preko sanka doturala kolace :lol:
haha  :rofl: ja sam nekako drugacije razvila tvoj scenario
My name is Luton, Robin Luton :lol:

:ph34r:

Quote from: jel on May 07, 2010, 11:52:45 PM
haha  :rofl: ja sam nekako drugacije razvila tvoj scenario

nije ovo scenario nego istinita prica iz zivota jednog znamenitog podgorickog frajera :lol: .. a tek borosana na medicinskim sestrama...drugar doktor tvrdi da nista nije tako sexy kao "bela suknja i crne carape"..i naravno dzej- borosana :rofl:

maxic

Quote from: jel on May 07, 2010, 11:39:12 PM
jao Borosane  :rofl: a ja se odusevila letos kad sam na Zanjicama
videla tetu konobaricu pravu u borosanama naravno
i to stolovi metalni ispod borova  :girl_in_love:
Tacno znam na koju tetu mislis, i ja sam je vidjela, cak joj i ime zapamtila :)

Ko zna da ih ovako sasavo nosi, kao sa likna, vjerujem da mu ni obicne ne bi predstavljale problem.
Anya 3-26-04
Milosh 12-31-05
Marko 8-3-07

Blue

Quote from: :ph34r: on May 08, 2010, 02:03:07 AM
istinita prica iz zivota jednog znamenitog podgorickog frajera :lol: ..

wooooooooooooooooow  :ok:

:turpija:
Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.

Kafica

Quote from: :ph34r: on May 08, 2010, 02:03:07 AM
nije ovo scenario nego istinita prica iz zivota jednog znamenitog podgorickog frajera :lol: .. a tek borosana na medicinskim sestrama...drugar doktor tvrdi da nista nije tako sexy kao "bela suknja i crne carape"..i naravno dzej- borosana :rofl:

Nosi ih jedna sestra iz Sokobanjske, mislim da je mlađa od mene, ne u kombinaciji sa crnim čarapama :girl_haha:

Meni su borosane skroz za temu http://www.mojamansarda.com/index.php?topic=1438.350
Ana 25.10.2004.
Zakon o održanju energije :girl_smile:

Gost51

imaju one neke nike patike duboke, doduse skroz ravne, ali bez prstica i one mi lice na borosane

Lani

Moja mama je jedno vreme nosila bele borosane (med. sestra je) pa onda prešla na klompe.  :)
Tad, kad sam bila baš mala, su mi one bile pojam divote i elegancije  :girl_haha:, kao i cela mama uostalom.

cici

Ne sećam se da li je moja mama nosila borosane, sećam se nekih mekanih klompi.

AnaK

Quote from: Lani on May 08, 2010, 01:11:08 PM
Tad, kad sam bila baš mala, su mi one bile pojam divote i elegancije  :girl_haha:, kao i cela mama uostalom.

Jao, kako si ovo sročila  :'( :girl_in_love:
Janko 23.7.2002.

Lani

aleks

Mnoooogo mi se dopadaju ove sandale

a koleginica me ubedjuje da ne vredi da ih kupujem, ovde je ionako uvek hladno  :(
Aleksandar - 25.06.2006
Sofija - 23.09.2010