Main Menu

Cipele

Started by chokoladica, September 08, 2009, 09:47:42 PM

Previous topic - Next topic

Ivy

standardno :crycry: bila...zaljubila se...vise puta... :rofl: kupila samo dva para...jer sam potrosila pare na 'aljine ...isto divne ali cipele su moja ljubav  :love32:
u ponedeljak mi stizu jedne Replay ... braon karirane  :love32:  mnogo su lijepe  :girl_in_love:
kupila sam MS teget i jedne sive salonke...a svidjelo mi se jos...ohohooo  :rofl:

:crycry:

Glitter

ivka duso pani mi na grudi  :D :bighug: :lol:...zove me zmu neko vece dok sam bila u bg i pita sta radis...evo me po uscu probam cipele  :crazy:...bilo je skoro 10 uvece  :crazy:
stizu mi one aldo cizmice...vec lete preko okeana  :love32:

jel ove cizmice su se ceo avgust prodavale u reflex radnji u ks sa 40posto popusta za nekih 4500 hiljade

nelly

AnaK super su,propustila sam cenu ili pise na linku?
...okrenuću lice prema suncu i senke će ostati iza mene ...

AnaK

Kod nas nisu snižene  :sissyfight: te su prilično skupe (10.000), vidim da sa amazona mogu da se naruče za manje. No dobro, sad bar znam koji mi njihov broj treba (malo je manji kalup) pa će raditi butik Aleks  :girl_in_love:
Janko 23.7.2002.

MissL

Ana oooooooooooooooooodlicne su :clap: :clap:
Gde ih ima u Bgdu? Baaaaas dobro izgledaju
Stiv 24.11.2003.

Ucinilo mi se da cu da prestanem da pusim :D

MissL

E da zaboravihx kupila sam cipele za 995 dinara :lol: bice dobre dobre bar za preobuvanje u ofisu
Stiv 24.11.2003.

Glitter

Quote from: AnaK on September 09, 2010, 10:18:52 PM
Kod nas nisu snižene  :sissyfight: te su prilično skupe (10.000), vidim da sa amazona mogu da se naruče za manje. No dobro, sad bar znam koji mi njihov broj treba (malo je manji kalup) pa će raditi butik Aleks  :girl_in_love:
bile su i bele i crne i sive, ja nisam htela da ih kupujem jer sam porucila one, ali to je definitivno moj tip jesenjo/prolecne obuce  :love32:

maripoza

Quote from: Ivy on September 09, 2010, 08:24:19 PM
isto divne ali cipele su moja ljubav  :love32:
Pa sto onda trosis na svalerke?  :lol:   :P
Old enough to know better, but too young to care.

AnaK

Quote from: MissL on September 09, 2010, 10:26:54 PM
Ana oooooooooooooooooodlicne su :clap: :clap:
Gde ih ima u Bgdu? Baaaaas dobro izgledaju

:girl_in_love:

Danas sam otkrila da Eccova radnja u Bulevaru ima i obuću drugih proizvođača (ako sam dobro shvatila, samo ta prodavnica). Za sve firme sam prvi put čula  :-[ i osim Gabora nisam ni zapamtila ostale. Sve su taj rang cene (oko 10.000 cipele, 15.000 kratke čizme), i sve deluju jako kvalitetno i udobno.

Glitt  :kiss1:
Janko 23.7.2002.

MissL

Thanx, volela bih da probam nekad, deluju bas bas udobno
Jos kad bi skinuli jednu nulu gde bi mi kraj bio :lol:
Ali uzivacu dok ih budem gledala na kafi :girl_in_love:
Stiv 24.11.2003.

AnaK

Probaj, i zbog broja :) Pa da ćemo gnjaviti Aleks, na amazon.de su 60€ :burko: Meni su se strašno dopale, ali me je cena  :girl_cray: I nemaju 39, samo 40. I ja kao da probam, da mi bude lakše što su mi velike, kad - salivene  :girl_in_love: I, eto  :girl_haha:
Janko 23.7.2002.

MissL

:bighug: extra!
Standardna razlika u ceni od bar 40 evra :hm:
Stiv 24.11.2003.

Ivy

AnaK

jao, Ivy, trebalo bi da ti daju popust što si MS manekenka  :girl_in_love: Sve je baš u tvom fazonu.

Plave čizme su feeeeenomenalne, i deluje mi da nisu onoliko visoke kao sve ostalo. Samo, majke ti, šta će tebi, u Ulcinju, čizme sa krznenom postavom. Za planine im se ne ukapa štikla  :girl_haha:
Janko 23.7.2002.