Main Menu

Cipele

Started by chokoladica, September 08, 2009, 09:47:42 PM

Previous topic - Next topic

AnaK

Nemam sliku, neka domaća firma je proizvođač. Na lažno pertlanje celom dužinom, do kolena, od presovane kože, sa onom sirovom gumom kao đonom.
Janko 23.7.2002.

Ivy

konacno sam dobila one moje cizme posle skoro mjesec dana cimanja :sissyfight:  juce sa otisla po njih... one  MS sa krznom koje sam narucila jos krajem septembra...dva puta mi slale pogresan broj  :hm:

...a onda sam morala jos jedne da kupim  :rofl: trazila sam ravne sive duboke cizme i nasla sam ...duboke...sive cizme ali na stiklu... :turpija:  sreca pa sam sinoc kasno stigla kuci, mm je bio u dubokom snu  :turpija:  :rofl:

irma

i ja imam problem sa tanusnim listovima i u 99% slucajeva tj cizama izgledam k'o da sam krenula na pecanje  :girl_sad:  prosle godine sam pazarila klasicne crne, kozne cizme i super su i za ovu godinu  :D braon imam raznoraznih, ali posto su mi siroke, retko ih nosim, pa su k'o nove. za svrckanje sa detetom sam u pollinu  :lol:
proslog meseca sam kupila one sto navlace kao carape... skroz su ok za po kancelariji ili kad je bas suvo napolju. 

evo kako izgledaju... mada se bas ne vide dobro

Sorry but you are not allowed to view spoiler contents.

Ljubav koju dajemo je jedina ljubav koja ostaje u nama.

AnaK

Ivy, one plave?  :girl_in_love:

irma, nešto se ne otvaraju linkovi :(
Janko 23.7.2002.

Ivy

Irma takve sam trazla,  samo kozne i sive, nasla jedne divne ali nije bilo broja za nogatu  :crycry:

irma

Quote from: AnaK on October 31, 2010, 11:36:14 AM

ju, kako se ne otvaraju? ja vidim  :ces:

AnaK

meni neće, ni iz mozzile ni iz explorera. Daje mi ovo:

QuoteError: Page cannot be displayed. Please contact service provider for more details.
Janko 23.7.2002.

irma

ne znam sta sam zeznula  :think: ja vidim obe fotke... kako bese copy iz PB? img? nisam odavno kacila fotke  :-[

Ivy

Quote from: AnaK on October 31, 2010, 11:36:14 AM

ne, plavih nema nigdje, ni u Italiji....uzeh konacno one braon za planinu:)

http://www.misssixty.com/item/store/MISS+SIXTY/tskay/2BA2D537/rr/1/cod10/44255854IA/areaid//sts/

irma

aaa Ivka, ti si rekla da si takve trazila, ja mislila pises za te plave  :-[  ja ih pazarila u ofisu, ima i koznih  :kiss1:

Ivy

ne ne:) kao tvoje:) samo bih kozne...svidja mi se to sto mozes da ih nosis ispod i iznad koljena;)

irma

to je i kod mene presudilo! razmisljam da kupim jos jedne, braonkaste (ustvari pise da su tamno bez, al' uzivo malo vuku na sivo) i da zavrsim za ovu sezonu svoj poslovni image  :rofl:

:ph34r:

za planinu sa potpeticom :rofl: .. ivka ja tebe mnogo ali mnogo volim :bighug: .. a cizme su strava samo sto meni za pg krzno unutra nis ne treba...na planinu ne idem :lol:

Glitter

bile kod nas ove braon planinske  :lol: cena im je za kanapče...

Deda

Irma, divne su ti i cizme i haljina
Miss Fantastic     -   23.8.2004.
Mister Bombastic-    29.5.2006