Main Menu

Cipele

Started by chokoladica, September 08, 2009, 09:47:42 PM

Previous topic - Next topic

Glitter

jao Una oba po mojoj meri  :girl_haha: :girl_in_love:

janavi

'olanđanke mi se dopadaju :innocent:
Always be yourself... because the people that matter, don't mind, and the people that mind, don't matter.

I have a blog and I'm not afraid to use it

Unabebili

i meni , cekam zimu da ih isprobam

crvene ne znam uz sta da nosim, jer skoro nista crveno nemam u garderobi, al naci cu vec kombinaciju, posto su NESTVARNO udobne, a ja bas kuburim sa obucom, jer imam kilave noge  :girl_cray:
Don't follow me, I'm not leading. Don't lead me, I'm not following.

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

http://bebili.blog.rs/

Glitter

crvene cipele ne moras da kombinujes idu uz sve  :girl_in_love:

anelore

Quote from: Glitter on June 09, 2011, 01:52:13 PM
crvene cipele ne moras da kombinujes idu uz sve  :girl_in_love:
Ovo htedoh ja da napisem. I bas su lepe, i super ti stoje.

AnaK

Ja moram prvenstveno gestovima da se  :girl_in_love: :girl_in_love:
Janko 23.7.2002.

Unabebili

kupicu neku simpaticnu crvenu trobicu ( izvesno ova roze, oker  i narandzasta koje najcesce nosim sad ne idu uz ovaj model)
i neku rumenu majcicu na bretele i onda mogu da kombinujem  :girl_in_love:

Bracno stanje nije kontraindikacija za svalerisanje. Pa, kad logično razmisliš, ne samo da nije kontraindikacija, već je neophodan uslov . by Vojka&AnaK

Glitter

slusaj kako sam sam tebe videla
crvene sandale, kupis tanak crveni kais, metes slamnati sesir na glavu, na sesiru obavezno crvena traka, marama, votever, haljina svetle boje, sto svetlije to bolje i to svetlo plava, nezna kajsija, bela, svetlo zelena, nezna zuta...a tasna moze u boji haljine  :girl_in_love:
jel valja  :D

Unabebili

sve sem tankog crvenog kaisa - idealno  :girl_in_love:
on je bacena para, jer ce da upadne u salo i nece se ni videti  :rofl: :kiss1:

aleks

Bas su lepe sandaliske  :girl_in_love:
A dete je divno  :love32:

crvene idu uz sve, u pravu je Glitti. Meni pola obuce crveno...ma uz sve moze.
Aleksandar - 25.06.2006
Sofija - 23.09.2010

anelore

Ja sad tako nosim ljubicasto, uz sve.
Danas sam zamenila neke baletanke kojima se djon odlepio (crne, slatke) za ljubicaste sandale a-la one koje je kupila Jel, i iznenadjena sam kako mi lepo stoje.

Glitter

ja sam pocela da kombinujem ovako
crveno bele lan pantalone na straftice, belo roze patike, rozle majca (sa nekim printom), torba od pruca na koju sam samo zakacila platneni kais od ovih pantalona kao detalj...zadivljujuca je kombinacija crvene i rozle  :girl_in_love: svidja mi se

anelore

I meni se sve vise dopada ta kombinacija. I ljubicasto i crveno. I ljubicasto i braon.
Ja sam izgledas iz braon presla u ljubicastu fazu, mada prva ljubav zaborava nema.

Glitter

a da se secne ova tema sa odevnim kombinacijama za leto :)

Lani

Može...  :) pa da nastavimo tamo.